Do mr. ,,logika,, cyt -,,...,a po drugie chleb jest bardziej ludziom potrzebny niż jakiekolwiek tablice.Kogo one tak naprawdę interesują.Teraz ludzie walczą o nędzną wegetację,o przetrwanie,bywa,że o życie.,, Tak samo można powiedzieć o twoim okradzionym sąsiedzie tzn. złodziej dokonał włamania bo ,, .... walczy o przetrwanie, bywa, że o życie,,. I czegoś jeszcze nie rozumiem - zatrzymano sprawców - źle!!! Nie zatrzymaliby sprawców też źle!! Pozdrawiam
I dobrze się tłumaczyli,prawdopodobnie szczerze.Wielki mi sukces policji.Nie popieram niszczenia,wandalizmu.Jednak dla mnie wszelkie tablice,pomniki itp to również zbędna rzecz,którą się absolutnie nie interesuję.Po pierwsze z powodu zakłamań historycznych,a po drugie chleb jest bardziej ludziom potrzebny niż jakiekolwiek tablice.Kogo one tak naprawdę interesują.Teraz ludzie walczą o nędzną wegetację,o przetrwanie,bywa,że o życie.Po drugie ,moim sąsiadom włamano się do mieszkania,policja ograniczyła się do spisania protokołu i poradziła,żeby mieszkanie lepiej zabezpieczać.Nie zrobiła nic w sprawie.To było 2 lata temu.Może,jeśli dla pani Ziółkowskiej są ważne te tablice,to niech sama lepiej o nie zadba,a nie promuje się na portalu.Dla mnie człowiek stanowi największą wartość,a nie jakieś tablice.Z całym szacunkiem dla wartości i poglądów owej pani.Każdy ma prawo do swoich poglądów.Jakoś policja nie zareagowała na opis wypadku,z którego kierowca "zbiegł",a ktoś na tym portalu dokładnie opisał ten wypadek.Tam mogli zginąć ludzie ,a sprawę wyciszono.
uwazam ze zatrzymanie zlodzieji nie bedzie przestroga...poniewaz zlodzieje (niekoniecznie ci z tekstu )juz byli zatrzymywani i nadal kradna...wiec przestroga to beda surowsze kary
nie wiedzieli ze maja wartosc historyczna bo najpierw trzeba bylo je przeczytac a w ich przypadku jaki kolwiek wysilek intelektualny sprawia bol i to dosc duzy. mlodszy nie skonczyl podstawowki w sp 17 a starszy to zul z dlugim starzem
nie chce mi sie wierzyc ze zlapanie to bedzie przestroga dla innych.nie raz juz lapali zlodzieji i oni dalej kradna...rownierz jak by ci zlodzieje wiedzieli o wartosci historycznej rownierz by ukradli. pi prostu kary musza byc wieksze wtedy bedzie przestroga dla zlodzieji
Proponuje zmniejszyć o kolejną godzinę lekcje historii w szkole :(
http://naszpiotrkow.blogspot.com/
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!