Dla pedofilów mam jedno lekarstwo, skalpel i kwas solny.Najbardziej skuteczne lekarstwo ...
Panie Krzsiu jesteś wielki i szacunek dla panów policjantów działajcie tak dalej obciąć odrazu genitalia
Dlaczego każdy z komentujących ocenia kogoś nie znając go. Myślę ,że pseudo łowca ma coś z główką bo jak wytłumaczyć fakt ,że dorosły facet podszywa się pod nieletnią dziewczynę co nie ma nic innego do roboty?
Nie można kogoś oceniać na podstawie pomówień a nasza policja nie potrafi odróżnić pedofila od ekskibicjonisty a to zasadnicza różnica . Bardzo łatwo jest kogoś pomówić i zniszczyć mu życie ale odbudować się reputacji nie da się tak szybko i kto wtedy poniesie konsekwencje ?.Nie było przestępstwa więc nie wiem po co media rozdmuchują temat
Głupi chłop,że chcial sie wziac za nastolatke...moze jest ojcem takiej nastolatki... dzis wstyd,wyrok...
a swoja droga ten Dymkowski dziwny chlop...
A co jeśli ten niby pedofil chcial umówić sie z ta dziewczynka i uświadomić ze jej ze tak nie mozna robić. A moze to on chcial uchronic ja przed jakims pedofilem... moim zdaniem policja powinna go sledzic i zatrzymac gdy naprawde jego zachowanie wskazywaloby na jakies zapedy pedofilskie... ale to tylko takie moje spostrzeżenia.
amnie zastanawia czy czasem lowca nie ma takich sklonnosci bo widze ze go to kreci
" Grozi mu do 2 lat pozbawienia wolności "... Hmmmmm...Czyli dostanie rok, wyjdzie po 6 miesiącach bo będzie się dobrze sprawował, a jak będzie miał 3 miechy odsiadki, wpłaci " pincet " i znów pojawi się w sieci...
Dziękuje, tyle w temacie...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!