metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)09.06.2018 13:57

Dla pedofilów mam jedno lekarstwo, skalpel i kwas solny.Najbardziej skuteczne lekarstwo ...

85

gość ~gość (Gość)09.06.2018 14:04

Brawa dla pana Krzysztofa i policji!!!!!

76

gość ~gość (Gość)09.06.2018 15:09

Kastracja i wypuścić.

52

gość ~gość (Gość)09.06.2018 14:11

Panie Krzsiu jesteś wielki i szacunek dla panów policjantów działajcie tak dalej obciąć odrazu genitalia

78

Witek ~Witek (Gość)09.06.2018 15:16

Dlaczego każdy z komentujących ocenia kogoś nie znając go. Myślę ,że pseudo łowca ma coś z główką bo jak wytłumaczyć fakt ,że dorosły facet podszywa się pod nieletnią dziewczynę co nie ma nic innego do roboty?
Nie można kogoś oceniać na podstawie pomówień a nasza policja nie potrafi odróżnić pedofila od ekskibicjonisty a to zasadnicza różnica . Bardzo łatwo jest kogoś pomówić i zniszczyć mu życie ale odbudować się reputacji nie da się tak szybko i kto wtedy poniesie konsekwencje ?.Nie było przestępstwa więc nie wiem po co media rozdmuchują temat

99

gość ~gość (Gość)09.06.2018 15:48

Czlowieku, poczytaj czemu P. Krzysztof sie tak zachowuje i oceniaj.

42

Mieszkankapt ~Mieszkankapt (Gość)09.06.2018 16:17

Głupi chłop,że chcial sie wziac za nastolatke...moze jest ojcem takiej nastolatki... dzis wstyd,wyrok...
a swoja droga ten Dymkowski dziwny chlop...

34

gość ~gość (Gość)09.06.2018 17:04

A co jeśli ten niby pedofil chcial umówić sie z ta dziewczynka i uświadomić ze jej ze tak nie mozna robić. A moze to on chcial uchronic ja przed jakims pedofilem... moim zdaniem policja powinna go sledzic i zatrzymac gdy naprawde jego zachowanie wskazywaloby na jakies zapedy pedofilskie... ale to tylko takie moje spostrzeżenia.

71

kiszka ~kiszka (Gość)09.06.2018 18:33

amnie zastanawia czy czasem lowca nie ma takich sklonnosci bo widze ze go to kreci

154

mcclay mcclayranga09.06.2018 18:59

" Grozi mu do 2 lat pozbawienia wolności "... Hmmmmm...Czyli dostanie rok, wyjdzie po 6 miesiącach bo będzie się dobrze sprawował, a jak będzie miał 3 miechy odsiadki, wpłaci " pincet " i znów pojawi się w sieci...
Dziękuje, tyle w temacie...

12

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat