A czy interesuje to pozostałych mieszkańców Piotrkowa? Ja nie miałem ciepłej wody przez 3 tygodnie będąc mieszkańcem osiedla za REAL-em i też nikt o tym "newsa" nie napisał :)
A swoją drogą to wczoraj panowie ostro się naradzali który pierwszy ma iść zjeść (5 osób w tym tylko 1 pracujący - zdejmujący kostkę) aż w końcu postanowili w większość iść na obiad.
Dziś za to widzę że ładną dziurę udało im się wykopać i już o 5:45 widziałem ich pracujących.
Czemu epiotrkow nie napisze nic ze osiedle Slowackiego Polnoc od soboty nie ma cieplej wody. W niedziele od rana na szkolnej mzgk wypompowywalo wode dzisiaj w okolicaxh focusa na kostromskiej. Ile to potrwa?
Ja w swoim jednorodzinnym domku przez kilka dni w ogóle nie miałem wody bo mi się pompa spaliła i też nikt o tym nie napisał. SKANDAL!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!