Pytanie zasłuzony za co dla powiatu skoro tutejsi urzędnicy do niczego sie nie nadaja a w dodatku nie maja pojęcia kto jakie ma kompetencje i kto sie masprawa zajac ,nic nie idzie załatwic w tym starostwie bajzer i bałagan organizacyjny i to samo jest w okolicznych gminach
Zgadzam się jakie kryteria jakie zasługi sami sobie dają zasłużonego w kolesia stwierdził ile ludzi jest zasłużonych którzy działają i nie potrzebują laurowy a co do balaganiarstwa w urzędach tez się zgadzam brak ludzi kompetentnych
Radziszewska teraz stawia na Żydów to oni jej dadzą nagrodę! Polaków okradają a będzie Żydowi pomagała.
Po wyborach skończy się ela i anetta. Słyszałem ze ela pójdzie do urzędu marszałka w łodzi a anetta do gminy w rozprzy.
zasłużonego mam nadzieję ze nie dostanie Radziszewska - bo to obciach będzie straszny.
znany w całej Polsce Mariusz T. , ilu dzięki niemu po raz pierwszy w życiu usłyszało nazwę "Piotrków"
Nie wiem dlaczego przyznaje się nagrody takim osobom jak Stanisław Cubała. Pełni obowiązki Starosty, za to dostaje kasę.
w naszym powiecie jest wielu ludzi zasłużonych dlatego częściej trzeba ich doceniać ale tych na samym dole
Ciekawe, na kogo będzie głosował jeden ze znamienitszych członków kapituły gen. bryg. Stanisław "Burza" Karliński? Sprawdzicie, napiszecie?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!