Niegdyś PAŃSTWO PL ( TV publiczna nie było komercji ) reklamowało w telewizji wyroby tytoniowe, a obecnie nakładają MEGA AKCYZE , to chyba poszło w złą stronę. Reklamują coś dobrego , coś fajnego, coś na topie a teraz co ? ..... PŁACIM i PŁACZEM ? Jestem za tym aby na czarnym rynku było BARDZO dużo dostępnych wyrobów tytoniowych.
Mam pytanie. Mój wuj mieszkający na Mazurach jest plantatorem liści tytoniu.Czy jak przywiozę sobie w wakacje trochę liści i sam sobie pokroję liście na tytoń, to czy mnie wsadzą ,czy nie.
Co jest dziwnego w lewych papierosach? Nic. Dziwne jest natomiast to że z paczki która kosztuje 13zł to ponad 10zł zabiera państwo! Mało tego to przez obecne przepisy unijne dzisiejsze papierosy to syf i smród! Paliłem MB z Białorusi kupione w tym że kraju w sklepie to powiem tylko tyle że te nasze polskie to jak mieszanka siana, słomy i liści a kosztują jak nie wiadomo jaki rarytas i dlatego już 2 lata nie palę :-)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!