chyba kogoś poj....ło,ja mam pilnować pojemników,może w nocy mam w oknie siedzieć i pilnować czy ktoś nie kradnie kółek czy uchwytów??
W kraju jeleni, białych murzynów z chińską miską na ryż, którzy wybierają idiotów do władzy i dają się jechać bez maści nawilżającej, a utrzymujący tę zgraję darmozjadów - kolejny absurd !
Płacicie za odbiór śmieci (czyt. PRL - gdzie konkurencja ? W kieszeni bossów na ul.Wiejskiej tam gdzie elyta intelektualna siedzi ze słomą w butach). Firma ma prawo odmówić odbioru odpadów ? Hmmm czyli jak mi dostawca TV wyłączy z winy np. pogody, braku prądu dostawę telewizji to mam prawo wymówić usługę bez podania przyczyn na tzw. widzi mi się.
Pytam się po co płacić komuś kto ma w żopie pracę i wywiązywanie się z narzuconych przez płatnika obowiązków ?
A śmieci p.Sowy nadal czekają - szkoda że nikt jeszcze nie wy...bał ich na ulicę.Teraz od razu wymagania URZĘDASY wprowadzają- płace za wywóz śmieci i h... mnie obchodzi stan techniczny kosza.Myślę ze panowie ze straży M. mogą naprawić uszkodzone kosze.
Dobrze by było, aby sprawdzał ktoś pracowników, jak obchodzą się z nie swoją własnością. "Nie mój pojemnik, nie mój interes". Tłuką, obijają i rzucają tymi pojemnikami, jak kartoflami na polu, a później są efekty USZKODZONYCH POJEMNIKÓW.
Śmieci w kontenerze na ul. Żeromskiego wyglądają naprawdę rewelacyjnie - świetna wizytówka miasta - ledwo co wjedziesz i widzisz co jest. Piękna sprawa
Bolek! Jesteś idealnym obywatelem tego Kretynolandu! Płacisz komuś za usługę, a potem obsługujesz się sam. I jeszcze się tym chwalisz. To jest Panie Bolek, fascynujące! Gdyby Cię w przyszłości papież kanonizował, to byłbyś idealnym kandydatem na patrona frajerów. Amen.
No to mieszkańcy doczekali się swojej pasywności na zagrania władzy. Śmieci leżą na ulicy, nie wiadomo do kogo przynależą, nikt nie chce ich sprzątnąć a płacić trzeba. Dalej wybierajcie te hordy nieudaczników i karierowiczów którzy traktuja rade miasta jako prywatny folwark.
Jasne,
najlepiej jest nasrać i zgonić na kota .
Nasza duma narodowa :)
Śmieci należą do gminy. Wszyscy po równo zostaliśmy opodatkowani "od śmieci". Zatem gmina ma obowiązek psi zabierać śmieci, niezależnie od tego, gdzie one się znajdują. Wszak wyrzucił je ktoś opodatkowany, a nie jakiś lisek-chytrusek. A - czy to robi firma na "J", czy na "R", wali mnie serdecznie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!