metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Ja ~Ja (Gość)06.10.2014 07:58

Kto w ogóle powinien sprzątać jak firmie wywozowej coś wyleci, bo jak dotąd to Remondis to ma w d......

102

Lokator ~Lokator (Gość)06.10.2014 08:00

Czemu firma Remondis nie zabiera śmieci leżących obok pojemnika. Żenada.

101

... ~... (Gość)06.10.2014 08:18

Przy moim bloku w okolicy boksów na kontenery na śmieci już od kilku miesięcy leżą wielkogabarytowe śmieci. To samo widziałem w kilku innych miejscach. Wiem, że to wiocha dla ludzi którzy to wyrzucają(gdzie jest straż miejska???)ale może dałoby się to usunąć?

92

Marek Marecki Polska ~Marek Marecki Polska (Gość)06.10.2014 08:54

"Akcja Sowa " :-)

62

xxxx ~xxxx (Gość)06.10.2014 11:00

Kretyński jest ( jak osoby które go wymyśliły) system wywożenia śmieci wielkogabarytowych. Pomysł, aby je wywozić raz w roku jest idiotyczny. Który z mieszkańców będzie czekać 5 albo 12 miesięcy na wyrzucenie ( bo tak idiota urzędnik wymyślił), na wyrzucenie z mieszkania np. wersalki albo stołu ??? Prostym sposobem i nie wymagającym ukończenia 5 fakultetów jest metoda, aby ci którzy odbierają standardowe śmieci zapisywali, gdzie ( przy którym śmietniku) znajdują się odpady wielkogabarytowe i np. raz w tygodniu w tych miejscach pojawiałaby się ekipa, która by je zabierała. Tydzień to nie rok! To nie są wielkie koszty, a jak nie ma pieniędzy na taką operację, to wywalić kilku urzędników i z zaoszczędzonych na tym posunięciu pieniądzach opłacać firmę wywozową.

80

@ndzi ~@ndzi (Gość)06.10.2014 11:28

Ten apel nie dotyczy p.Sowy on penetruje okolice swoimi mrocznymi kanałami nie mającymi nic do rzeczywistości. Żal mi Go.

71

:D ~:D (Gość)06.10.2014 13:01

Akcja pod patronatem :D

20

czarny_kot ~czarny_kot (Gość)06.10.2014 13:22

"@ndzi" napisał(a):
Ten apel nie dotyczy p.Sowy on penetruje okolice swoimi mrocznymi kanałami nie mającymi nic do rzeczywistości.

p. Sowa raczej preferuje wyrzucanie śmieci pod urzędem Miasta lub na ulicę - np. taka ulica Żeromskiego zdecydowanie się do tego nadaje :P

31

Olek ~Olek (Gość)06.10.2014 13:49

bzdury, było ogłoszenie o wywozie śmieci wielkogabarytowych, przygotowaliśmy rzeczy do wywiezienia i nikt nie przyjechał po nie. Teraz nie czekamy tylko na śmietnik wyrzucamy.

60

bolek ~bolek (Gość)06.10.2014 16:21

Pany ,
nie trzeba czekać aż sami przyjadą ,
według prawa to my możemy im zawieźć gabaryty i inne odpady na ul. Towarową lub Topolowa.Byłem i chętnie przyjeli wersalki i telewizor.

50

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat