Kto w ogóle powinien sprzątać jak firmie wywozowej coś wyleci, bo jak dotąd to Remondis to ma w d......
Czemu firma Remondis nie zabiera śmieci leżących obok pojemnika. Żenada.
Przy moim bloku w okolicy boksów na kontenery na śmieci już od kilku miesięcy leżą wielkogabarytowe śmieci. To samo widziałem w kilku innych miejscach. Wiem, że to wiocha dla ludzi którzy to wyrzucają(gdzie jest straż miejska???)ale może dałoby się to usunąć?
Kretyński jest ( jak osoby które go wymyśliły) system wywożenia śmieci wielkogabarytowych. Pomysł, aby je wywozić raz w roku jest idiotyczny. Który z mieszkańców będzie czekać 5 albo 12 miesięcy na wyrzucenie ( bo tak idiota urzędnik wymyślił), na wyrzucenie z mieszkania np. wersalki albo stołu ??? Prostym sposobem i nie wymagającym ukończenia 5 fakultetów jest metoda, aby ci którzy odbierają standardowe śmieci zapisywali, gdzie ( przy którym śmietniku) znajdują się odpady wielkogabarytowe i np. raz w tygodniu w tych miejscach pojawiałaby się ekipa, która by je zabierała. Tydzień to nie rok! To nie są wielkie koszty, a jak nie ma pieniędzy na taką operację, to wywalić kilku urzędników i z zaoszczędzonych na tym posunięciu pieniądzach opłacać firmę wywozową.
Ten apel nie dotyczy p.Sowy on penetruje okolice swoimi mrocznymi kanałami nie mającymi nic do rzeczywistości. Żal mi Go.
p. Sowa raczej preferuje wyrzucanie śmieci pod urzędem Miasta lub na ulicę - np. taka ulica Żeromskiego zdecydowanie się do tego nadaje :P
bzdury, było ogłoszenie o wywozie śmieci wielkogabarytowych, przygotowaliśmy rzeczy do wywiezienia i nikt nie przyjechał po nie. Teraz nie czekamy tylko na śmietnik wyrzucamy.
Pany ,
nie trzeba czekać aż sami przyjadą ,
według prawa to my możemy im zawieźć gabaryty i inne odpady na ul. Towarową lub Topolowa.Byłem i chętnie przyjeli wersalki i telewizor.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!