Z tego dynamicznego i wyrazistego spotu wynika, że łódzkie stać tylko na kolorowe karteczki, aby się zareklamować. Spoty promujące regiony w TVP pokazują w atrakcyjny sposób walory danego miejsca, a ten pokazuje walory grafika komputerowego. Jestem zawiedziony.
Porażka ten spot. Każdy kto chce zobaczyć kolorowe karteczki odwiedzi najbliższy sklep papierniczy a nie Łódzkie...[i]
Spot tragiczny. Nic z niego nie wynika i na pewno nie zachęca żeby przyjechać i coś zobaczyć.
Nie ma się czym chwalić .
Również jestem rozczarowana. Lepsza ta reklama D&D przed spotem - więcej pokazuje niż ta (anty)reklama łódzkiego.. :(((
"W spocie promującym Łódzkie można zobaczyć Termy Uniejów, Giganty Mocy i Festiwal Kolory Polski." Obejrzałem go dokładnie już kilka razy i żadnego z tych miejsc w nim nie zobaczyłem.
Kiepski pomysł na pokazanie walorów łódzkiego. Ciekawe ile ten spot kosztował? Obstawiam jakieś 0,5 mln zł
Wie ktoś coś????
Kupuję lokalną gazetę a tam marszałek S. Na 2 ,3 ,4 stronie. Otwiera ,pozuje ,zamyka.Włączam telewizor o "stałej" godzinie. Marszałek S.jak poprzednio choć w kolejności odwrotnej.A w spocie nie ma marszałka S. To nie dopuszczalne zaniedbanie....
Ale za to w Radiu Zet słychać naszego marszałka. :)
nędznie-i jak ma to kogoś zainteresować? kolorowe kwadraciki? czy ci to co zaakceptowali widzieli inne spoty promujące województwa? popatrzcie na reklamę dolnośląskiego, świętokrzyskiego czy ostatnio pokazywana w TV opolskiego.Litości!
Niewielu jest takich samorządowców o których można powiedzieć że to społecznicy od lat zaangażowani i znający lokalne problemy. Mało tego potrafią dbać o interesy społeczeństwa.Do takich należy między innymi Marszałek Województwa Łódzkiego Witold Stępień. Panie marszałku tylko tak trzymać dalej a będzie dobrze wreszcie pozbędziemy się trutni. Tylko nie wiem czy tego doczekam bo jestem podejrzany o popełnienie przestępstwa polegającego na propagowaniu faszystowskiego ustroju państwa.
Więcej na: http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!