Jak oni zbadali "zdolność funkcjonowania w określonych grupach społecznych"?
chrobry czesto wygrywa w takich rankingach :D coz nie wiem jak to jest teraz ale jak ja tam chodziłem to byla szkoła zycia :D
no jezeli czes starej kadry jeszcze zyje to na bank straszy :D
Najlepszy jest TePes,miło wspominam 3 lata spedzone w tej szkole.
Liczy się komunikatywnośc nauczyciel-rodzic ,i w piątce i w dwunastce jest ona na 10!
no słyszałem że w Technikum na Piomie też trzeba dużo się uczyć... najgorszy nacisk podobno jest na Matme i Fizyke.
Na sukces uczniów składa się w pewnym stopniu kasa rodziców wydana na "korki". Czy ktoś zbadał relację: dochód w rodzinie, a wyniki z przedmiotów wiodących dla danego ucznia?
trudno sie nauczyc w chrobrym czegos jak sie nie chodzi na korki. taka prawda...
No zwłaszcza w gimnazjum 5 jest najlepiej... Chodziłem tam przez 3 lata i powiem szczerze bałagan jakiego jeszcze nie było. Oczywiście takie rzeczy zaczęły się po zmianie dyrektora. Uczeń nie mógł się niczego dowiedzieć np. o zastępstwach na następny dzień. Wszystkie informacje podawane były z 15 minutowym wyprzedzeniem. A teraz gdy człowiek chce wejść odwiedzić swoich ulubionych nauczycieli to woźne straszą policją... Na prawdę żal mi tej szkoły teraz :(
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!