Zapytanie z braku programu imprezy:
czy przewidziany jest również grill w pełnym tego słowa znaczeniu tj. z piwkiem , kielichem no i oczywiście kiełbacha .............. ?
Byłem kilka razy na takich imprezach
Na początku to będzie meldunek , inspekcja , powitanie , hymn a póżniej się będą nagradzać , odznaczać itp. Następnie komendant powie jacy to wspaniali są nasi policjanci itd.
Następnie przegrupowanie i Defilada - całość będzie trwała ok. 1-1,5 godziny
Następnie dopiero niebieski piknik
A to Komynda już placu swojego nie ma,będą bidoki paradować na boisko szkoły ,a ciekawe czy pan komendant pomyślał o premiach dla tych którzy zasuwają na ulicy,jak znam życie to najwięcej chapną oficery co tyrają,żal!! Trzymajcie się i pozdrowienia dla tych z ulicy <<< >>>
Nie mam zaufania do policji ,sposob jej pracy ,brak uczciwosci w postepowaniach a znam pare przykladow gdzie mozna doznac szoku,nie chce mieć z nimi do czynienia bo z uczciwego czlowieka zrobia przestepce a wiem co mowie...
zgadzam sie z toba w 100% policja to najgorsze co moze byc nic nie robia biora kase i sie panosza po miescie a zwroc im uwage to beda cos wymyslac zeby tylko cie udupic o jakies bzdury i metody maja jeszcze z komuny
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!