Poruszałem się wczoraj po mieście około godziny 13 i twierdzę, że opad, który wystąpił, a więc rzęsisty, bardzo intensywny deszcz, to było właśnie oberwanie chmury.
Oj "komentatorzy" jakby u nas tak padało jak w południowej Polsce albo za premiera Cimoszewicza w Wrocławiu, to dopiero byłoby o czym pisać. Przestańcie się wygłupiać. Chojniak i tak wygra wybory na prezydenta miasta nawet gdyby padało przez tydzień czy miesiąc. Macie dla niego odpowiedniego rywala w wyborach o fotel prezydenta? To do roboty. Ja myślę, że super kandydatką będzie pani Gletkier.
ZAPRASZAM Pana Prezydenta i radnych na posesje na ul PRZEMYSLOWA 29 jest jezioro a woda wchodzi prawie do mieszkan tak sie dda o mieszkancow
zapraszamy również po deszczu na ulicę Szkolną skrzyżowanie z Daniłowskiego -jezioro lepsze niż Bugaj:)
Do ciebie z pewnością nie, bo nie jesteś partnerem w jakiejkolwiek dyskusji.
Zapraszamy panią Wójcik nie będzie potrzebowała koła na te roztopy
Panie Prezesie ,nie "widły" tylko szczudła i kalosze prosze.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!