metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
fifi ~fifi (Gość)15.05.2012 12:09

skwery i parki w Piotrkowie to w ogóle jakaś masakra. Nikt się o to nie troszczy, nikt w ogóle nie przywiązuje do tego uwagi. Czemu w tym mieście nie docenia się wagi zieleni - nie dość, że estetyzuje miasto, to jeszcze ludziom się przyjemniej mieszka

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga15.05.2012 12:10

"P..........anin" napisał(a):
Żeby taki b....l był w bliskiej odległości od Urzędu Miasta i Starostwa Powiatowego, na dodatek w centrum miasta to jest w/g mnie SKANDAL.

Naprzeciwko tego skweru są jeszcze ruiny budynków byłego "Metalplastu" i też nikomu to nie przeszkadza.
Ale "Można lepiej, bo kocham Piotrków".

00

Anitka ~Anitka (Gość)15.05.2012 12:32

Na Armii Krajowej na skwerku też masakra. Ławki rozpierniczone, dookoła brudno z małymi dziećmi nie ma nawet gdzie usiąść, bo pijaków nie brak. No może tylko chodnik nie wstaje bo go nie ma.

00

wiem wszystko ~wiem wszystko (Gość)15.05.2012 16:17

No i co malkontenci i krytykanci radnego Jana Dziemdziory? Pokażcie drugiego takiego radnego. Obśmiewaliście go za to, że był milicjantem i policjantem! Dla mnie ważne jest, że jest operatywnym i uczciwym radnym który dba o mieszkańców tego miasta niekoniecznie z okręgu w którym został wybrany.
Żaden z pozostałych radnych nie dorasta mu do pięt.
Pokażcie radnego który gdy był przewodniczącym rady miasta jak J.Dziemdziora, żeby dyżurował od poniedziałku do piątku 2 x dziennie po 2 godziny. Nie wiem za co pozostali biorą diety. Chyba tylko po to, żeby mieć na paliwo i spłacać kredyty. A najniższa dieta przez 4 lata kadencji to około 50 tys. zł na rękę. Przewodniczący M. Błaszczyński ma blisko 100 tys. zł. diety. a przewodniczący komisji rady miasta po około 75 tys. zł. Ile to trzeba by zaciągać kredytów i spłacać żeby dostać taką gotówkę?
A krytykanci niech sobie piszą co chcą. Tak trzymać panie Janie. I Tak pana ponownie wybiorą do rady miasta.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga15.05.2012 18:35

Cytuję:
dyrektor generalny firmy ROKA.
(...)
Z ostatniej chwili: - Firma Roka

To w końcu ROKA czy Roka? Chyba jednak to drugie - to nie jest skrótowiec jak PKS.

00

zet ~zet (Gość)15.05.2012 22:16

jeszcze pozostało wymienic uzytkowników skweru na innych niz menele i bedzie cacy :)

00

prawy ~prawy (Gość)16.05.2012 06:36

tam akurat nie ma co naprawiać - chyba że miasto tak dba o meneli i pijaków

00

Mieszkaniec Piotrkowa ~Mieszkaniec Piotrkowa (Gość)16.05.2012 07:12

"zet" napisał(a):
jeszcze pozostało wymienic uzytkowników skweru na innych niz menele i bedzie cacy :)

10/10 :]

00

Obserwator ~Obserwator (Gość)22.05.2012 08:47

Jak ma wyglądać ten park jak na okrągło siedzą menele z pobliskiej kamienicy i bloków. czasami ciężko przejść. Przydał by tam się monitoring , to może by poprawiło w jakimś stopniu wizerunek tego miejsca. Nie mówiąc już że mogli by usiąść normalni ludzie z dziećmi a nie sama patologia.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat