metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Dzihad ~Dzihad (Gość)15.05.2012 08:49

MIASTO ZAPOMNIANE.
Może w dokumentach był wymieniany..tylko nie tam :)
Jeśli jest osoba która tak twierdzi to inaczej nie może być.
ROKE widać jak sprzatają, byłem pod wrazeniem, a w nie których miejscach tak przejaśniało że jestem w szoku.
Ciekawe co Firma ZIOM robiła.
A zapytajcie Prezesia ile za dodatkowy "Zimowy" wyjazd firma "Ziom" dostawała.
:) :) :) :) :) : ) ) ) ) ) ))

00

guzgu ~guzgu (Gość)15.05.2012 09:04

"Dzihad" napisał(a):
ROKE widać jak sprzatają, byłem pod wrazeniem, a w nie których miejscach tak przejaśniało że jestem w szoku.

oj, prawda !!

00

bodzio ~bodzio (Gość)15.05.2012 09:18

To prawda firmę ROKA trzeba pochwalić. Naprawdę widać ich jak pracują i widać efekty ich pracy. Natomiast ta firma z Łodzi co łata (a raczej nie łata) dziur w jezdniach jest beznadziejna!

00

@@@ ~@@@ (Gość)15.05.2012 09:43

a czy skwer przy Armii Krajowej obok tzw. cygańskiego bloku wyglądą lepiej ?

00

aaa ~aaa (Gość)15.05.2012 09:59

pochwała dla Roki , wielki plus

00

??? ~??? (Gość)15.05.2012 10:39

To już nawet skwery w mieście maja nazwy ? Niedługo będą nazywać chodniki, a potem ścieżki rowerowe.

00

P..........anin P..........aninranga15.05.2012 11:24

A może Władze Miasta zainteresują się porządkiem i oświetleniem alejek w parku Belzackim i w parku ks. J. Poniatowskiego.Poza tym mam pytanie - czy w parku Belzackim można łowić ryby, czy nie? Bo jeżeli nie można łowić ryb to gdzie jest "Straż Wiejska"? Poza tym bardzo atrakcyjnie prezentują się ruiny byłego Metalplastu, które widać na zdjęciach. Chyba, że zostawili ich po to, żeby w przyszłości filmowcy mieli gdzie nakręcić kolejny film o II Wojnie Światowej? Poza tym zgadzam się z poprzednimi komentarzami.
Żeby taki b....l był w bliskiej odległości od Urzędu Miasta i Starostwa Powiatowego, na dodatek w centrum miasta to jest w/g mnie SKANDAL.

Komentarz był edytowany przez autora: 15.05.2012 11:37

00

Piotr ~Piotr (Gość)15.05.2012 11:36

Roka najlepsi od wielu wielu lat.

00

P51 ~P51 (Gość)15.05.2012 11:44

"P..........anin" napisał(a):
Żeby taki b....l był w bliskiej odległości od Urzędu Miasta i Starostwa Powiatowego, na dodatek w centrum miasta to jest w/g mnie SKANDAL.

Takie zdanie mają wszyscy oprócz osób na stanowiskach w wymienionych instytucjach.
Onie nie widzą problemu od wielu lat. Brakowało im miejsca na parking, to sobie załatwili. Reszta niech zgnije...

00

adihasz ~adihasz (Gość)15.05.2012 12:02

Cytuję:
Poza tym mam pytanie - czy w parku Belzackim można łowić ryby, czy nie? Bo jeżeli nie można łowić ryb to gdzie jest "Straż Wiejska"? 

Pewnie w kszczorach się czają z fotoradarem.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat