jak to nieznane przyczyny: rozbierać się nie chciało i z dymem poszły,co tu gadać
"Zapaliły się"...Hłehłe...
Same...
Oczywiście,że ktoś podpalił. W tej okolicy kręci się dużo dresiarni,która jak wiadomo nudzi się niesamowicie...A okoliczny bałagan aż prosi się o "porządki", czyli podpalenie. Budynek dawnej "Europy" też prosi sie o "porządki" i pewno jest w planach dresiarni...
A propos "Europy": przechodziłem tam niedawno-przez okno na parterze widać niebo przez zarwane stropy...
Ciekaw jestem jak długo ta koszmarna sytuacja w środku miasta będzie tolerowana?!
Pewnie jeszcze ze 2,5 roku - do następnych wyborów samorządowych. No chyba, że wcześniej Pobożnego i jego kolesi razem dla siebie wywyiozą na taczkach.
Być może chodzi o posesję nr 32, bo komórki przy Wojska Polskiego 23 łatwiej byłoby gasić od ulicy Wojska Polskiego lub od strony Strawy. Tak myślę, ale przecież nie muszę się znać.
Wszyscy w mieście wiedzą,że tak,ale ty nie...
Ale co to ma do robienia z tego zabytkowego budynku ruiny...?
Czy "miasto" sprzedając budynek uczyniło to mając nadzieję na dewastację...?
Budynek znajduje się w centrum miasta.Już od lat straszy wyglądem. Od czasu jak zaczęła odpadać elewacja stoi owinięty zieloną siatką - to jedyna inwestycja własciciela ( boi się,że będzie odpowiadał za uszkodzenie ciała lub zgon przechodnia...To chyba jedyna rzecz,której się boi...).
Za estetykę miasta odpowiada magistrat.Nie może udawać,że ten budynek stoi w innym mieście...
A jednak udaje - podobnie jak z budynkiem przy ul. Słowackiego 20 albo ruinami po byłym "Metalplaście" przy ul. Próchnika 25 - około 200 metrów od magistratu.
Mógłby wreście ten koleś od europy ozebrać ją bo o to chyba mu chodzi i postawić coś na wzór poprzedniczki bo to płacz i zgrzytanie zębów!
Sam się ozbierz.
Jak mi pomożesz to chętnie bo widzę że masz duuużo wolnego czasu :)))
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!