Brawo,brawo,brawo fantastyczny pomysł,wreszcie będą fundusze na podwyżki w szkole i przy okazji w Urzędzie Gminy za innowacyjny pomysł
Dzieci robią kartki - a potem nauczyciele muszą siedzieć po nocach i robić kolejne - bo te pierwsze nie przeszły castingu wójta - przecież muszą być na poziomie. I tak się ujaja nauczycieli, a dzieciom mówi, że się postarały.
A papier i inne materiały potrzebne do zrobienia kartek to już kupią rodzice tych dzieci. Też mi oszczędność - kosztem mieszkańców. Właściwie... to nic nowego.
U mnie już dawno w to nikt nie angażuje dzieci, tylko od razu pedagogów, bo "dzieci robią za brzydkie i niestaranne, wstyd takie wysyłać". Ciekawe, czy tak samo jest w Gorzkowicach
powiem wam piekna sprawa te kartki dla mieszkańcow osobiscie dostałem i powiem wam dostałem mapę do tego co zrobił w tym roku nasz wójt super rewelacja heheeh tylko po co pisac co sie zrobilo w gminie widocznie tak mało ze boją sie ze ludzie nie zauważa
Napisane to napisane,przetrwa na wieki,a taki biurowiec rozbiorą,jak parę innych rzeczy które kupili[patrz dom po Kałkowskim]i tyle go widzieli-ale kupiony bo bardzo atrakcyjnej cenie jak wszystko co kupili i co sprzedali tudzież.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!