Piotrkowianin, takiś obyty i nie wiesz jak wyglądało przejście naziemne na Michałowskiej?
drogi marku sa światla na wprost wyjazdu z rakowa, jezeli jedziesz od strony piotrkowa w strone moszczenicy to masz swiatla po prawej stronie , a teroboty drogowe o których piszesz maja związe z wiaduktem rakowski po przebudowaniu wiaduktu juz nie bedzie wyjazdu z rakowa tak jak jest obecnie wyjazd bedzie po bylej sali(remizy jak kto woli) ktora znajdowala sie naprzeciwko sklepu w rakowie obecne na miejscu sali jest wytyczona droga ktora czeka na dokonczenie tj wylanie asfaltu i polozeniu chodnika wyjazd z rakowa bedzie teraz (za jakis czas ciekawe ile to potrwa:)) kolo przystanku PKS ktory znajduje sie po lewej stronie jadac w strone moszczenicy
~tk, dzięki. myślę, że ktoś w końcu pomyślał i te światła tam dostawił.
wczoraj świateł na wyjeździe z Rakowa nie było, bo wracając specjalnie się tam zatrzymałem by sprawdzić czy wcześniej ich nie przeoczyłem. jedyne światła które tam widziałem to te na prost wyjazdu, przy głównej drodze, skierowane w stronę Piotrkowa. nie było możliwe abym widział te światełka, bo nie były skierowane w moją stronę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!