metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
P51 ~P51 (Gość)03.10.2011 13:53

Uuuułła!
Szkoda ; można było tamtędy jezić na fantastyczne wycieczki rowerowe ;-)
Przejście po jezdni będzie o dużo bardziej niebezpieczne.
Ale pocieszam się ,że już niedługo sezon wycieczek rowerowych sie skończy. Tylko,aby panowie się za długo z tym przejściem nie ...męczyli ;-)

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga03.10.2011 14:36

Jakie przejście podziemne? To jest wiadukt.

00

mieszkaniec ~mieszkaniec (Gość)03.10.2011 14:53

tzn. Michałowska bedzie ulica "slepa", jest okazja ja wyremontowac, bo ruch bedzie tam minimalny

00

jajaja ~jajaja (Gość)03.10.2011 15:38

"Piotrkowianin" napisał(a):
Jakie przejście podziemne? To jest wiadukt.

Ale wiaduktu nie zamykają.

00

dlaczego kromka upada ZAWSZE masłem do podłogi?! ~dlaczego kromka upada ZAWSZE masłem do podłogi?! (Gość)03.10.2011 15:40

"Piotrkowianin" napisał(a):
Jakie przejście podziemne?

Oczywiście, co za bezsens. Przejście naziemne!

00

KTOSSS ~KTOSSS (Gość)03.10.2011 16:41

Znając życie bez wypadków się nie obędzie... Ciekawe jak to przejście będzie oznaczone i czy będzie widoczne dla jadących tą drogą kierowców??? Zeby tylko nie zrobili takiej fuszery jak podczas przebudowy wiaduktu łódzkiego że 11-letnia dziewczynka poszła do piachu!!!

00

galazka1986 galazka1986ranga03.10.2011 21:31

dla nich to nie problem namalowac kilka pasów i wstawic znak UWAGA PIESI a dla osób które tracą najblizszych to jednak cos znaczy! ale to niestety nasza Polska wszystko od dupy strony robione...heh a ile kierowników i dyrektorów remontu drogowego to wiecej niż tych pracowników ale jak dojdzie do jakiejs tragedii to żadnego oszołoma nie ma!!!

00

marek oczywiście ~marek oczywiście (Gość)04.10.2011 02:25

Jechałem dziś przez ten fragment Michałowskiej.. na szczęście bez problemów. Natomiast jadąc dalej przez Raków napotkałem na dziwaczne zjawisko. Skręciłem w lewo w stronę Moszczenicy a tu kolejne roboty drogowe (wyłączony jeden pas). Nie było by w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że skręcając w lewo nie wiesz o tym, że ruch jest wahadłowy sterowany światłami! Po prostu wjeżdżasz na pas i jedziesz a później przed tobą pojawia się sznur samochodów i musisz kombinować. To wszystko dlatego że robotnicy ustawili sygnalizację świetlną jedynie na ulicy Rakowskiej i włączając się z Rakowa nie wiesz że tam coś takiego istnieje! gdzie tu sens pytam!?

Komentarz był edytowany przez autora: 04.10.2011 02:27

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga04.10.2011 10:28

Cytuję:
Zamykają przejście pod wiaduktem

Poprawili ze złego na złe - przecież to nie jest przejście, tylko przejazd, co widać na załączonym obrazku. Czyżby to pisała tyka albo inna kw? ;)

00

dlaczego kromka upada ZAWSZE masłem do podłogi?! ~dlaczego kromka upada ZAWSZE masłem do podłogi?! (Gość)04.10.2011 11:42

"marek-oczywiscie" napisał(a):
Jechałem dziś przez ten fragment Michałowskiej.. na szczęście bez problemów. Natomiast jadąc dalej przez Raków napotkałem na dziwaczne zjawisko. Skręciłem w lewo w stronę Moszczenicy a tu kolejne roboty drogowe (wyłączony jeden pas). Nie było by w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że skręcając w lewo nie wiesz o tym, że ruch jest wahadłowy sterowany światłami! Po prostu wjeżdżasz na pas i jedziesz a później przed tobą pojawia się sznur samochodów i musisz kombinować. To wszystko dlatego że robotnicy ustawili sygnalizację świetlną jedynie na ulicy Rakowskiej i włączając się z Rakowa nie wiesz że tam coś takiego istnieje! gdzie tu sens pytam!?

Nie wydziwiać, nie narzekać, nie wybrzydzać. Polska w Budowie!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat