metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
cynik ~cynik (Gość)08.01.2015 10:09

Nie wiem jak to się dzieje ,ale Opatrzność jest ostatnio bardzo ,bardzo dla władz miasta PT łaskawa. Za tzw. komuny roboty publiczne zacynało się wiosną. Fakt, trwało to znacznie dłużej ,ale jakoś szło. Teraz zaczyna się styczniu...pewnie w marcu się skończy ...jak aura dopisze...W parku Poniatowskiego też wszystko leci zgodnie z planem.

50

anonim ~anonim (Gość)08.01.2015 10:13

dobra już dobra, pójde pieszo, nic się nie stało

31

cynik ~cynik (Gość)08.01.2015 10:15

Sorki z błędy ortograficne

03

ares1 ~ares1 (Gość)08.01.2015 10:19

A kiedy jakieś działania na ryneczku???

71

Maliniak ~Maliniak (Gość)08.01.2015 11:39

"piotrkowianin" napisał(a):

Jak się chodzi na pieszo a samochody ogląda tylko z pozycji chodnika to nie przeszkadza :)

70

vbn ~vbn (Gość)08.01.2015 12:12

Szkoda, że o tym nie napisaliście wczoraj. Dziś to po fakcie też mi news.

30

player ~player (Gość)08.01.2015 12:14

"hana" napisał(a):

Gdyby głupota mogła latać, to byś fruwał jak gołębica.

50

Anitka ~Anitka (Gość)08.01.2015 15:54

A ja akurat w tym czasie muszę jeździć samochodem po prostu nie mam wyjścia i bardzo mnie WQriwa jak mam wyjechać z Sienkiewicza w Słowackiego w lewo. TO JEST MASAKRA. Tam potrzeba kierującego ruchem chociażby w godzinach szczytu ok 14 - 15.30. Inaczej tylko rzygać nic więcej.

50

Anitka ~Anitka (Gość)08.01.2015 16:54

moja poprzednia opinia chyba była niewygodna ,bo jej nie ma.

02

Obserwator  DWA ~Obserwator DWA (Gość)08.01.2015 18:57

Sz.Państwo- wielu z Was pisze aby zaistnieć, a nie wnosić jakies konkretne propozycje. Krytykujecie Państwo zamnknięcie jednoczesnie ulic Rolniczej i Wojska Polskiego. Jesli ktoś z Państwa jechał ulcą Rolniczą w ostatnim czasie, to wie,że ta ulica z powodu swojego złego stanu technicznego NIE NADAWAŁA SIE JAKO OBJAZD. Nią się nie dało jechać. I tam miałby być OBJAZD????!!!!!!!!!.Ulica Wojska Polskiego na odcinku objętym remontem też była w złym stanie.Musimy sie pomęczyc i jeżdzić np. Kopernika-Piłsudskiego, Słowackiego i Narutowicza, a po remoncie juz bedzie lepiej.Wielu z Państwa krytykowało remonty ulic Słowackiego,POW , a po remontach jest wszystko OK. Poczekajmy i będziemy zadowoleni.

62

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat