Pierw znaleźli substancje "zabronione", a następnie przekazali je do badań? Na jakiej podstawie wiedzieli, że są zabronione jeśli nie przeprowadzili badań?
szkoda, narkotyki powinny być legalne jak alkohol kawa i papierosy. a tak tworzą się dopalacze. to moja sprawa a nie twoja, czy chce sobie walnąc kreskę cy zapalić skręta niż zachlać mordę. ale wiadomo świat tworzą ideolodzy - miejsce dla siebie i swoich praw. a prawo powinno być jedno - żyj i daj życ innym!!
Może w końcu co nie które osoby(tyczy to się pewnej Pani) przypomną sobie że są rodzicami i wezmą się za siebie!i zamiast kombinować jak tu wciągnąć następną kreskę kupi dziecku chociaż lizaka i znajdzie czas aby owe dziecko odwiedzić!
Uff już nie będę musiał stać pod sklepem i pilnować Was degeneraci żebyście tam nie chodzili. Bo mam sesję na studiach i nie mam czasu na to, ale tak jak wam obiecałem 3 tyg temu że się za to wezmę i skelep wam zamkną tak zrobiłem. A jak dalej będziecie jeździć po to gowno do łodzi to Was zamkne na kilku miesięczne sanatorium gdzie nie będzie telefonów i internetu. I wiecie że to zrobię. Wiem ze to czytacie i wiecie że to o Was chłopaki. Ogarnijcie się poważnie bo to nie sa żarty !!!
Dziękuję pewnym osobom za poważne potraktowanie tematu i szybką reakcję.
Wczoraj na antenie radia Strefa FM podano informacje, że tenże sklep wciąż funkcjonuje. Nie wiem na czym polegały czynności operacyjne funkcjonariuszy KMP w Piotrkowie, ze tyle czasu czekali z najazdem na ten sklep. Wszyscy w Piotrkowie o tym wiedzieli i mówili a tylko policja i sanepid zwlekali. Będziemy teraz patrzeć gdzie się przeniosą.
Kurde, a jak pracowac 7 nocek z rzedu na produkcji, spiac po2/3 godz. Dziennie
Witam moim zdaniem nic nie moga zrobic policja i sanepid i prokuratura maja zwiazane rece a dlaczego powiem wam bo troche znam sie na tych sprawach po pierwsze jak mozna zamknac sklep skoro produkty ktore sa w nim to maja nawet napisane ze sa produkty nie do spożycia i w dodatku kolekcjonerskie a to co i kto z tym robi to jest jego sprawa i jego zycie denaturat tez jest nie do spozycia a pija go i co a po drugie miasto i prokuratura jak i sanepid powinni placic kare za to ze zamykaja sklep taki poniewaz nie maja dowodow ze sa to srodki psychoaktywne bez po partych badan laboratoryjnych i w tym wypadku nie sklep a miasto sanepid powinni placic kare sklepu ze mu zamykaja jezelu jest nie do spozycia przez ludzi to kazdy widzi i wie co jest napisane a jak ktos chce to niech uzywa to jest dobra wola tylko ludzi co chca z tym zrobic a po trzecie zamkni3cie sklepu nic nie da bo sa takie luki w prawie ze nic nie moga zrobic ani sanepid ani prokuratura .. a glupki jak chca ni3ch sie truja dalej bedzie mni3j debili na swiecie ktorym w zyciu nic nie wyszlo .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!