jak tak bardzo nie podoba się wam na SORze to z niego nie korzystajcie!!! Oddział Ratunkowy to nie poradnia!!! Jeżeli problemem jest czekanie kilkugodzinne na wyniki badań to poproście o ten pakiet w poradni rodzinnej albo wcale się nie doczekacie albo będzie się to ciągnąć tygodniami.
byłam z dzieckiem w Bełchatowie u chirurga,bo tak mi poradzonoi,że lepiej.Rezultat:dziecko i ja zostalismy potraktowani gorzej niz w piotrkowie a nadodatek musiałam dojechać do bełchatowa do pana doktora sadysty i wyśmiewcy,bo wysmiał mi dziecko taki był wspaniały.Więc nie wiem czy gorzej by potraktowano nas w piotrkowie?Ale raczej nie sądze
To był przykład tylko
Sądząc że bronisz lekarzy którzy dużo zarabiaja i nic nei robią. To jesteś ze służby zdrowia która będzie się bronić ale poczekajmy w końcu was spalą zwykli ludzie
Narzekacie. To idzcie na medycyne i zobaczymy jacy z was beda lekarze, o ile sie dostaniecie nie mowiac nic juz o ukonczeniu.
Tylko nie do Tomaszowa. Żaden szpital w województwie nie równa się z tym centrum (w dół oczywiście).
zgłoś się do szpitala na wolontariat zobaczysz jak lekarze i personel "nic nie robią" jak nie będziesz miała czasu zjeść ani się wysikać to wtedy porozmawiamy. Znasz sprawę tylko z jednej strony poznaj z drugiej
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!