ten ziomus z plakatu to troche podobny do tego hiszpana z tvp2.. Conrado Moreno czy jak mu tam:)
Ja tam mogę z moją rodzinka na potrzeby ratowania wizerunku prezydenta taką sesję zrobić i to dla mnie nie problem.
Krzysztof 3maj się i nie dawaj się tym oszustom z PIO
Chojniak jest ok!
A jakaż to rodzina z naszego miasta zgodziła by się zaprezentować na ulotce, toż to i przed i po referendum nie przeszli by spokojnie ul. Słowackiego
Nie wiem jak będziecie naciskać i jakie głupoty napiszecie-i tak NIE PÓJDĘ NA REFERENDUM!!!!!!!!!NIE JESTEM PIOnkiem w waszych rozgrywkach!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inicjator referendum nie ponosi kosztów jego przeprowadzenia - doczytaj, jak prawo stanowi. Natomiast ponosi koszta kampanii referendalnej.
bardzo dobra reklama dla hasła NIE IDZIEMY NA REFERENDUM w imieniu zwolenników prezydenta dziękujemy :)
Ludzie opanujcie się...kupowanie zdjęci do wszelkiej maści ulotek to norma. Są firmy, które się w tym specjalizują....też mi wiadomość. Proponuje redaktorom portalu zająć się prawdziwym dziennikarstwem....bądźcie bezstronni w tym sporze...chyba,że....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!