Zamiast Gierkówki będzie Autostrada .... Dla mnie Ona zawsze zostanie Gierkówką ...
Autostrada powinna zostać wybudowana na nowej notce a gierkowka powinna zostać wtedy ruch by się rozładowal a tak dalej będą korki
Budowa autostrady w obecnym śladzie to będzie totalny roz...iel. Kto w to nie wierzy...trudno. Czas i tak pokaże. I co smutne....trzeba to będzie oglądać.
Autostrada w tym samym miejscu jest nieporozumieniem gdyż będzie płatna a przynajmniej ja z żadnej autostrady nie korzystam i nie mam takiego zamiaru
Super,wszystkie drogi porobia platne.Jak skoncza z drogami wezma sie za chodniki,tylko plac,plac,plac.
jeżdżę do pracy do Łodzi, jak zrobią płatną tą drogę to przenoszę się na 91 , na pewno nie będę płacił
Z tego co wiem to będzie płatna dla ciężarowych przez viatoll, o osobówkach nic nie mówili.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!