metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
prowokacjaOczywiscie ~prowokacjaOczywiscie (Gość)29.12.2014 12:05

niemożliwe, ja bym ukarał podwójnie tych ludzi, miasto i parkometry są niczemu niewinne, taki mamy klimat.

82

TomaszM ~TomaszM (Gość)29.12.2014 12:11

Ja dziś spokojnie dostałem bilet z parkomatu

25

sklave sklaveranga29.12.2014 12:40

Z buta albo z liścia i każdy automat posłuszny jest.
Szopka Trybunalska 2015. Trzech Króli w Piotrkowie.
Foto na http://sklave.manifo.com/foto-szopka

54

sorry ~sorry (Gość)29.12.2014 13:03

Kolega prowokacjaOczywiście zapomniał dopisać "Sorry"

11

erwinek ~erwinek (Gość)29.12.2014 13:39

Ja chciałbym poruszyć inny problem.
Dlaczego w dniach i godzinach kiedy nie ma obowiązku opłaty za parkowanie , automaty przyjmują gotówkę. Powinny być wtedy wyłączone. Nie interesuję mnie zakup biletu w sobotę po 18 z możliwością parkowania w poniedziałek od godz.7. A często się zdarza że ludzie wnoszą opłatę nie czytając nalepek które i tak są często mało czytelne. Chętnie poczytam co inni o tym sądzą.

54

eheś ~eheś (Gość)29.12.2014 15:49

"erwinek-" napisał(a):

Ale do kogo ty masz pretensje?To juz wina tych co nie czytają co pisze na parkomacie.Jak sa leniwi to niech płacą.....za to za co nie muszą...!

62

janusz ~janusz (Gość)29.12.2014 17:28

"erwinek-" napisał(a):

ludzie już tak mają, że nie czytają różnych rzeczy np regulaminów, a potem się dziwią że przychodzą im jakieś rachunki do zapłaty PO PROSTU GŁUPOTA LUDZKA...ale fakt parkomat powinien być wyłączony wtedy

23

ALBERCIK ~ALBERCIK (Gość)29.12.2014 18:27

Piotrkowska Strefa Płatnego Parkowania to w ogóle jest dziwny twór rządzący się swoimi prawami i jest ewenementem w skali kraju.
W Piotrkowie na ten przykład uprawnionym do parkowania na kopercie samochód a nie osoba niepełnosprawna! Warunek jest tylko taki, żeby ten samochód miał za właściciela osobę niepełnosprawną.

100

merku ~merku (Gość)29.12.2014 18:41

Cytuję:
Co oznacza, że jeśli zapłacimy za parkowanie, a nie otrzymamy biletu, który powinniśmy zostawić za szybą, nikt nas za to nie ukarze.

Równie dobrze mogłbym podejść do parkomatu i popatrzec na niego... Pożniej w razie 'wuuu' mogłbym powiedziec ze zaplacilem ale nie wydało mi biletu ... ehhhh :(

50

kto z kim ~kto z kim (Gość)30.12.2014 08:33

Chcesz wiedzieć więcej o rządzących naszym miastem? chcesz wiedzieć jak to jest że SLD i Chojniak zawarli koalicję (dla niepoznaki nazywaną jakimś paktem...)? Przeczytaj http://trybunalscy.pl/node/7346

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat