Wreszcie doczekamy się kolejnego kawałka ul. Zalesickiej i chodnika. Mam nadzieję, że ścieżka rowerowa też się pojawi. I czekamy na dalszy ciąg remontu aż do granic miasta.
A co z autobusami linii 8? Nie ma żadnej informacji ani na stronie MZK, ani na stronie ZDiUM-u, ani na stronie UM.
"Można jeszcze lepiej, bo kocham Piotrków!"
I ok, jak ma to przyspieszyć prace to niech zamkną. Będzie lepiej, panowie i panie.
Jak macie głupio komętować to brać jeden z drugim łopatę do łapy i będzie szybciej.
Jak zrobimy to będzie skończone a wy jedynie co możecie to sobie pobiadolic tu w komentarzach i tyle waszego
To w następnym etapie, powinni zrobić ul. Świerczowską, bo już widać efekty tego OBJAZDU.
To jak teraz dojadę do Witowa jak ja całe życie wracałam z pracy Zalesickom?Da się to jakoś objechać?
I bardzo dobrze. Jak się coś nie podoba to proszę jeździć Świerczowską. Tamtędy też da się dojechać i do Witowa i do Kałku
Jak mozna taki kawalek drogi robic juz ze 4 miesiace, a planowac jeszcze kolejne 3?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!