u mnie jak jest awaria to kierownik trzęsie portkami, bo premii nie będzie i nowych kafelków na ścianie
Sabotaż:)Coś wiem o tym:)
Czyżbyś był w to zamieszany?
No to teraz oczekujmy jeszcze większej podwyżki czynszów. W końcu siedzibę będzie trzeba za coś wyremontować, trzeba będzie za coś kupić pączki, których nie dało rady się zjeść z powodu awarii (te dzisiejsze trzeba bowiem wyrzucić). To samo tyczy się kawy.
Wczoraj był taki weselny film. Tam im też wywaliło z toalety. Śmiechu było co niemiara. Gorzej z zapachami. Ten TBS to śmierdząca sprawa.
TBS ma zawsze z czymś problem
Nieodpowiedni człowiek kieruje tą instytucją, więc zbyt wiele nie można się spodziewać chyba, że podwyżki czynszu, bo to im wychodzi najlepiej
nie martw sie "lokator" - nie jesteś osamotniony u mnie podobnie - od stycznia podwyzka a za pare dni wypowiedzenie i ponowna podwyzka o 1/4.Moze razem zaspiewamy pod tym balkonem ... ?
Szkoda tylko że nie zalało pani prezes,swoją drogą zastanawiam się kto sprowadził tego potwora bez sumienia i skrupułów na stanowisko prezesa TBS, nie jestem osobą mściwą ale tej pani życzę aby jej się noga podwinęła, oby spadła ze stołka prezesa TBS a upadek powinien być bolesny.Obyś kobieto wylądowała w tych socjalach które z taką przyjemnością i uśmiechem na ustach przyznajesz ludziom, zastanawiam się jeszcze czy krzywda ludzka tak panią cieszy bo z tego co zaobserwowałem jest ona dla pani czymś co trzyma panią przy życiu.
ironia losu. tak właśnie TBS dba o budynki. Szkoda ,że ich nie zatopiło
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!