Te konie to po co by turystów odstraszać chyba i wymuszać mandaty bo o to chodzi a nie o bezpieczeństwo nad wodą od tego jest wodne pogotowie. Parkingów nad wadą jak nie było tak nie ma po co ta wizyta włodarzy Wolborza Sulejowa i z Piotrkowa w Skandynawii ponoć mieli się uczyć jak ten problem u nas rozwiązać. Może redakcja zajmie sie tym tematem i zapyta kogo trzeba bo to wy pisaliście o tym wyjeździe wiec kolejny raz pytam. Znajac życie zrobili sobie wycieczkę na koszt podatnika jak zwykle a efektów wyjazdu brak nadal
Komentatorzy etatowi , straszna nuda , szkoda wchodzić na ten nudny portalik .
Daj babie konia, to mu warkoczyków narobi. Jaki teraz jest koń, to każdy widzi (zdj. 11-13).
;)
ten łysy to naprawdę ma kondycje pewnie biega niesamowicie i pływa jak delfin
super działania i fajnie pomyślane i zaplanowane - zresztą Policję z Piotrkowa bardzo często widuję nad zalewem sulejowskim oraz na plaży w Piotrkowie - to dobrze bo jest spokojnie i bezpiecznie
byłem wczoraj nad Zalewem Sulejowskim z rodziną - fajna atmosfera i można wypocząć - a działania waszej Policji rewelacyjne !!!!!!! wielki szacun dla piotrkowskiej Policji za takie akcje - nigdzie nad innymi zbiornikami nie widziałem takich działań dotyczących bezpieczeństwa.
przyjechałem wczoraj do Bronisławowa z Łodzi - fajna zabawa. widać waszą Policję i są łodzie patrolowe jest bezpiecznie i można odpocząć - trochę szkoda że się zepsuła pogoda i wcześniej wracaliśmy. ale wrócę bo bezpiecznie i blisko do złapania oddechu przed kolejnym tygodniem tyrania w pracy.
Nie wiem jak wam, ale mnie ten łysy policjant na 1 zdj przypomina Mietka Nocula z "ojca Mateusza ". A po 2 to podczas tej akcji spodobało mi się to że ci policjanci (właśnie Mietek) przed burzą ostrzegali wszystkich na wodzie o możliwym mocnym wietrze. Dla mnie żeglarza super. Pozdrawiam f- szt wodniaków.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!