metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
go?ć_gosc ~go?ć_gosc (Gość)06.07.2021 02:16

Propaganda sukcesu rodem z pisu,brawo.Niezadowoleni maja zakaz odzywania sie.To juz nawet nie jest parodia tylko dramat.

24

Piotrkowianin Piotrkowianinranga08.07.2021 15:21

Przykre, że władze miasta jak zwykle nie postawiły stanąć na wysokości zadania. Strażnik Miejski w odpowiedzi na niemalże zablokowaną przez zaparkowane autobusy pętlę autobusową przy lotnisku, gdzie autobusy miały utrudnione zawracanie, polecił mi zadzwonić na 112, bo nie może wysłać patrolu. Brawo panie prezydencie, po raz kolejny pokazuje pan, gdzie ma bezpieczeństwo mieszkańców i porządek w mieście, nie wspominając o zrezygnowaniu z ładnych kilku tysięcy złotych od kierowców tych nieprawidłowo zaparkowanych samochodów!

20

Mietek PT ~Mietek PT (Gość)09.07.2021 07:45

Auta po kilka tysięcy a dwóch dyszek na parking szkoda, lepiej zastawić komuś wjazd na posesje na południowej i żwirki albo wjechać na tereny zielone i chodniki przy lotnisku. Ale co ja się dziwię jak większość to słoiki epi,etm,era.

20

Tamii ~Tamii (Gość)09.07.2021 07:57

Pomysł na imprezę dobry i osobiście jestem zadowolony ale brakowało mi np. dokładnej rozpiski godzin startu. Gdybym wiedział że o 17.30 w Niedziele będą akrobacje grypy żelazny to bym został.
Zbyt mała ilość samolotów historycznych i wojskowych, brakowało sceny muzycznej, zespoły mogłyby grać w czasie pomiędzy pokazami i by nie było nudno.

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat