metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
rolland77 ~rolland77 (Gość)07.07.2021 19:19

Nigdy tego miejsca nie polecałem, nie polecam i zdania nie zmienię. Bez szczegółów, tak będzie lepiej. Nie, po prostu nie.

161

Kazik ~Kazik (Gość)08.07.2021 10:38

To mi sensacja to nie znaczy ,że innych zaraził jaki macie dowód na takie gadanie. A co powiedzieć o osobie która tydzień wcześniej przyjęła pierwszą dawkę i bawiła sie na weselu takie osoby do 6 tygodni zarażają innych ale media o tym milczą a ja mam kilka dowodów na to ,ze szczepione osoby zaraziły domowników i w niektórych przypadkach skończyło się śmiercią. Taka mutacja po szczepieniu jest dużo groźniejsza

23

sd ~sd (Gość)08.07.2021 10:57

znalazłem starą piłkę od siatki, pompuję, a tam napisa Korona Delta...predictive programming

02

Chuam ~Chuam (Gość)07.07.2021 16:21

Po pierwsze to dziewczyna,po drugie podobno wiedziała że jest chora a mimo to polazła tam,po trzecie dać jej 3 lata bezwzględnego więzienia za takie olewcze podejście do kwestii zdrowotnych

2316

Oj tam oj tam ~Oj tam oj tam (Gość)08.07.2021 12:32

Ile ludzi chodziło na dyskoteki przeziębionych, z grypą albo z jelitówką... parę dni po takiej imprezie człowiek chorował i nie wiedział skąd to przyszło... Równie dobrze można zarazić się w markecie, w autobusie, kinie czy na weselu. W czasie największych ograniczeń covidowych ludzie bawili się na domówkach i też się zarażali. "nieoficjalne" wesela przy zasłonięttych oknach też były.

32

dejpanspokój ~dejpanspokój (Gość)08.07.2021 12:36

Jakby była chora,to by nie miała w głowie tańców.Straszna ta zaraza jest.

42

Adf ~Adf (Gość)07.07.2021 22:21

Wszystkich co odwiedzili klub na kwarantanne

111

Kononowicz ~Kononowicz (Gość)08.07.2021 22:49

Jak dla mnie to mogą nikogo nigdzie nie wpuszczać i wszystko pozamykać, żeby nic nie było. Potem zaopiekują się nami Niemcy i pandemia się skończy.

40

Ja ~Ja (Gość)09.07.2021 10:28

Jak czytam te komentarze to nie wiem co mam myśleć. Segregacja na osoby zaszczepione i niezaszczepione. Paszporty dla osób zaszczepionych. Na tyle ludzie dali się omamić że jak się zaszczepia to uchroni ich przed zachorowaniem i się nie zakażą. A szczepionki nie tak działają. Szczepionki mają nas tylko ochronić przed ciężkim przejściem choroby i ewentualnych powikłaniach po chorobie a one nie chronią że osoby zaszczepione że nie mogą być chore.

40

młodalek. ~młodalek. (Gość)09.07.2021 16:33

I dalej dominują misie pod kilkoma nickami. Głupsze za każdym wpisem . Same sobie zadają pytania i same odpowiadają wypisując brednie. Może im za to płacą bo jeśli nie to głupie i naiwne.

42

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat