W Uszczynie była "Stacja Uzdatniania Wody Uszczyn”, to została zburzona xD Podpowiem, że studnie ok. 600m głębokości zostały, ale po co to komu xD Zasypcie i róbcie nowe odwierty xD
Czyli od ubiegłego roku od czerwca nie odwołano tego zakazu!? Czy po prostu władzy wygodnie zakaz wprowadzić a respektować to będziemy jak nam się będzie podobało?? Debilizm totalny!!! Czy już może ktoś zbiera podpisy za referendum?? Dajcie jakieś info
Burmistrzu najlepiej pisać zarządzenia. Problem z wodą jest od kilku lat. Dlaczego robiony był plac straży w Sulejowie, komu on był potrzebny? A raptem dopiero teraz rozpisany jest przetarg na dokumentację - to czysta kpina z mieszkańców. To ile jeszcze lat będziemy czekać na wodę? Zawsze mamy takiego gospodarza, że szkoda mówić, a rada wcale nie lepsza, robi tak jak kolega Burmistrz zdecyduje-wszystko na pokaz, a nie na potrzeby ludzi!!!!!
My w Zalesicach nie mamy wody od kiedy odłączyli nas od Piotrkowa.W tym roku mija już 3 lata a nasz wspaniały radny którego tak chwali burmistrz nie odbiera telefonu i nie robi w tym kierunku NIC.
Pan burmistrz już teraz zakazuje podlewania,bo brak jest w tej chwili wody,a co będzie w czerwcu i dalszych letnich miesiacach? Będziemy myć się w Pilicy lub Luciąźy? A z Poniatowa i Uszczyna na Bugaju?. Panie burmistrzu rób coś z tym, a nie nakazy,zakazy lub kary.
po co budować studnie
lepiej wybudowac kładkę pieszo rowerową nad pilicą...
co burmistrza obchodzi co sie w gminie dzieje jak ze wsi sulejow nie wyjeżdza
Ta gmina nie rozwija się od dziesięcioleci. Jeżdżąc po Polsce widziałem wymieniane instalacje, drogi, chodniki na małych wioskach. Tu tylko nawalanka stronników i przeciwników Burmistrza. Kariery od sprzedawczyni z wiejskiego sklepu do urzędniczki. Zresztą Sulejów to stan umysłu.
Za darmo nikt mi wody nie daje, tylko trzeba za nią płacić i to słono, więc używam kiedy i ile chcę a wam wara od tego
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!