Ja i moja rodzina bardzo lubimy inaugurację oraz różnego rodzaju biennale oraz piotrkOFF
Sam lubię morsowac od lat, ale nie mogę pojąć czemu mają służyć te śmieszne stroje? Czy jak idziecie np na siłownię też przebieracie się za pokemony?
Chyba przestanę morsowac bo te przebieranki coraz bardziej przypominają mi jakieś marsze, parady równości.
Zidiocennie społeczeństwa postępuje w zastraszającym tempie. Chcą się kąpać, ok, ale po co te wygłupy.
Samo morsowanie jest jak najbardziej OK. Tylko po co taka szopka... To takie discopolowe, powiatowe a nawet gminne czy sołeckie ;)
Najlepsza ekipa .Można morsować ale także można się dobrze bawić.Jeżeli chcesz zacząć przygodę z morsowanie to tylko z nimi.
Kupią komercyjną chińska szmirę, produkowaną masowo i opowiadają, że się świetnie bawią. Bez własnego pomysłu i inicjatywy, by na cal odejść od komercyjnej sieczki.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!