ja zagłosowałam na Kielce.....haha..... Piotrków to trzeba zburzyć..... i odbudować od początku.. nie nie dla tego miasta urzędasów i powiatu PSLu
Według mnie mamy olbrzymi potencjał w kwestii turystyki. Wystarczyłoby udostępnić wieże kościelne, wieżę ciśnień. Jeżeli chodzi o bezpieczeństwo też jest ok. Ale skoro mieszkańcy sami robią we własne gniazdo...:(
Mnie interesują fakty dotyczące mojego miasta, a nie "fakty" ustalane głosowaniem. Teraz wszystko próbuje się ustalać przez głosowanie. Demokracja... dupokracja... debilokracja...
Ostatnim, najwyższym szczeblem d...kracji będzie referendum nt. "Czy funkcja tg x jest całkowalna na odcinku [0,2]?" - Janusz Korwin-Mikke.
Szerokim łukiem omijam polskojęzyczne antypolskie media z zagranicznym kapitałem.
Internauci pokazali na co ich stać Piotrków pewnie będzie miał głosów w uj :D
"Zagłosuj na Piotrków w Turnieju Miast 2015" - żenada, chyba, że w kategorii gdzie można najlepiej zarobić ! Oczywiście od końca. Miasto emerytów i magazynów. Jak ktoś młody i stąd nie spier...ł to chyba ma nie równo pod sufitem ! Pozdrawiam
Hmm chętnie bym zagłosował na nasze miasto ale nie mogę z czystym sumieniem stwierdzić że Piotrków Trybunalski spełnia jaki kolwiek wymóg z powyższych kategorii. Dlatego wstrzymam się od głosu.
Właśnie oddałem głos na Nowy Sącz. Jestem w pełni praw umysłowych,dziękuje
Powinni zrobić plebiscyt na największą liczbę pierdzistołków w danym mieście w stosunku do faktycznej liczby mieszkańców.
A kategorii "najgorzej zarządzane miasto" lub "najdroższe miasto" nie ma?
W innej kategorii nie możemy startować.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!