Ten turniej może być gwoździem do trumny dla mieszkańców Piotrkowa. Już w tej chwili Piotrków słynie w Polsce jako miasto gdzie są jedne z największych opłat jakich muszą dokonywać mieszkańcy i podmioty gospodarcze by utrzymać magistrat i podległe mu jednostki gospodarcze, oświatowe etc . Czy plany wprowadzenia opłaty adiacenckiej w związku z wybudowaniem kanalizacji, modernizacji dróg nie mają coś wspólnego z tym turniejem?
Foto na http://sklave.manifo.com/foto-szopka
W Piotrkowie zlikwidowano największe zakłady pracy. Nie ma tu żadnego przemysłu .Oprócz banków ,kościołów ,aptek, prywatnych przychodni ,marketów,szwalni nie ma tu nic.Za to jest urzędasów w nadmiarze.W Piotrkowie żyje 1/4 ludzi na skraju ubóstwa .
Meliśmy już "kampanię promocyjną" nie tak dawno. I to zupełnie bezpłatną. Rzucicie w Polsce hasło Trynkiewicz odzew będzie Piotrków Trybunalski. Inna sprawa ,że tylko znawcy topografii Polski wiedzą gdzie leży ten Piotrków Trybunalski.
A kategorii "najgorzej zarządzane miasto" lub "najdroższe miasto" nie ma?
W innej kategorii nie możemy startować.
Powinni zrobić plebiscyt na największą liczbę pierdzistołków w danym mieście w stosunku do faktycznej liczby mieszkańców.
Właśnie oddałem głos na Nowy Sącz. Jestem w pełni praw umysłowych,dziękuje
Hmm chętnie bym zagłosował na nasze miasto ale nie mogę z czystym sumieniem stwierdzić że Piotrków Trybunalski spełnia jaki kolwiek wymóg z powyższych kategorii. Dlatego wstrzymam się od głosu.
"Zagłosuj na Piotrków w Turnieju Miast 2015" - żenada, chyba, że w kategorii gdzie można najlepiej zarobić ! Oczywiście od końca. Miasto emerytów i magazynów. Jak ktoś młody i stąd nie spier...ł to chyba ma nie równo pod sufitem ! Pozdrawiam
Internauci pokazali na co ich stać Piotrków pewnie będzie miał głosów w uj :D
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!