Jestem za " gosciem" nie raz partner tej pani dziwnym trafem zaginął albo coś gorszego .może pora się nad nią zastanowić ? Zrobić wywiad i zobaczyć? Bo z głową ma nie po kolei.może ktoś z rodziny to przeczyta .to taka mała podpowiedź.
Człowieku zastanow się co piszesz może ty nie nadajesz się do życia w społeczeństwie. To chłopak, który tylko się pogubil w życiu, ale krzywdy nikomu nie zrobił.Jezeli ktoś go widział proszę zgłaszać na policje
To już trzeci skutecznie "zaginiony" mąż tej pani. A może by tak przeszukać chałupę i obórki? Nawiasem mówiąc, były usiłowania także wobec innych mężczyzn.
PS. Policja o tym nie wie ???
Bardzo ciekawe, bo jestem współwłaścicielem posesji przy Garncarskiej 17 i nic nie wiem, żeby dom był wynajmowany
Wczoraj byl widziany na ulicy Studziennickiej na zakrecie byl w skarpetkach spodniach czarnych i w podkoszulce.
To jeżeli widzicie zglaszajcie ! Każda informacja jest potrzebna policji !!!
Skoro wiecie ze jest na podklasztorzu to zgłościę to na policję A nie...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!