Po pierwsze co znaczy obrażanie- jak się pisze prawdę to jest obrażanie - ludzie tylko piszą jak oceniają kogoś kto ich okradł lub wyrządził np inną krzywdę. To co mają pisać aniołek wracaj zawiń mi portfel. Każdy ma jakieś życie niektórzy mają takie jak wykreowali i to nie oznacza że trzeba mieć dobre zdanie o kimś niedobrym bo się komuś tak podoba. Wiele osób tak się tu wymądrzających jakby dostało po mordzie i zostało zwyzywanych przez kogoś też musi mieć dobre zdanie o napastniku. Opanujcie się zło trzeba nazywać złem a dobro dobrem. Stosowanie tzw żałosnej poprawności już wyszło w Niemczech jak grupy emigrantów arabów i innych z Afryki północnej w sylwestra łapało za co się dało wiecie o co chodzi- wszelkie napotkane kobiety. Czy to też nazwiecie dobrem !
pewnie uciekl po tej akcji w hotelu dotal wyrok bielt na niego juz czekam i mozliwe ze sie ulotnil na wyspy albo gdzies
do Antoniego,chlopak zaginol i rodzina się martwi,jak by to był ktoś z twoich bliskich inaczej bys spiewal!!!te swoje wywody zachowj dla siebie!nie wzne kim jest czaki nie oceniaj!!!
Więc to tak wygląda blondyn... ;) To na pewno jego zdjęcie?
Być może rodzina nie od razu zgłosiła zaginięcie, stąd tak późno pojawiła się informacja o poszukiwaniach osoby
Szkoda słów 30 grudnia A teraz dopiero jest imfornacja ze zaginął czy ludzi w naszym kraju nie da się traktować równo i pytanie dlaczego ta dziewczynę ostatnio zaczęto tak szybko szukać a jak już się znalazła to nawet nie było opisane jak doszło do jej zaginiecia nie wiem może po prostu ten chłopak nie miał jakiś znajomość po prostu
niech go zaczna smiglowce z kamera termowizyjna tak jak ta dziewczyne .a co on gorszy niz ona ? podobno kazdy człwoek jest rowny .pozdrowienia dla piotrkowskich milicjantów
Piotrkowianin z tabliczka "EP" w avatarze sapie w prawie kazdym artykule...jak ci sie nie podoba regulamin albo masz sapki do administratora to tutaj nie wchodz...znajdz sobie kobiete, kolezanke, koze, dzika i z nimi spedzaj czas....szkoda mi ciebie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!