Bardzo dobrze brać i nie płacić sami operatorzy tego uczą bezczelnie wciskają towar byle umowę podpisać . Ja tylko raz kupiłem telefon na abonament i więcej tego nie robię i nie mam zamiaru
czego się nie zrobi żeby mieć upragnionego wyśnionego Isrona jak większość ludzi żeby tylko nie być gorszym, wyścig szczurów a rozsądku zero!!
Beke mam z dzieciarni co przepłacają za izłomy. Chcieli się pochwalić przed rówieśnikami nowym sprzętem? Będą mogli się również pochwalić wpisem w KRD :) Za głupotę się płaci
X2 bardzo, dobrze brać i nie Płacić. No racja. Wyrzadzisz straszna krzywdę operatorowi xd przecież to Ciebie będą ścigać za brak płatności a nie firmę. Po drugie jakie wciskają? Wybacz ale jak przychodzisz to operatora i pytasz o cenę telefonu to chyba zwoje mózgowe masz na tyle aktywne, że jesteś w stanie przeanalizować czy stać Cię na abonament z takim czy innym telefonem. A skoro ktoś przychodzi i bierze mimo ceny no to jest świadomy umowy i płatności. Chyba, że nie słuchasz co do Ciebie się mówi no to później są zadłużenia.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!