A jle grozi za walenie rurką po głowie, powinien rozjechać ich wszystkich w obronie własnej.
Nikomu zle nie życzę ale po tych komentarzach to wzielabym jednego i drugiego postawila w takiej sytuacji, ciekawe jakby sie zachowali gdyby grozono mu śmiercią i rodzinie i miał przy sobie broń. Zal dupe sciska ze sie człowiek dorobil bo nie jeden by tak chcial..
Ciekawy jestem Co byście wy Zrobili na miejscu Pana Mariusza... jak by ktos przyjechał do was pod dom z bronią i straszył wasza rodzine ze ich wszystkich powybija ... JESTEM PEWNY ZE KUPKĘ W MAJTECZKACH !! I taksamo jestem pewny ze Ci co tak piszą głupoty na Pana Mariusza nigdy nie osiągnie takich sukcesów co ob . Pozdrawiam .
No tak jaki to bohater ten ciołek pewnie miał za sobą tych leszczy z ochrony z 20 ludzi bo sam pewnie nic by nie zrobił, poszkodowany powinien mu dziesione wykręcić i niech bierze od Pająka ciołka jak najwięcej kasy -on Pająk pewnie by tak zrobił bo to ciota jakich mało .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!