Widzę policjanci bez maseczek może tak wzajemne wypiszą sobie po mandacie.. bo straszyć innych to potrafią a sami są jak święte krowy
Ale zawadiacko wygląda ten policjant na pierwszym planie i chyba nie pierwszy raz był przy porodzie, bo ten drugi to wygląda raczej na wystraszonego. A nie założyli maseczek pewnie dlatego, bo gdyby Nikolka nie poczekała i urodziła się w samochodzie, to mogłaby przeżyć szok poporodowy, jakby zobaczyła takie zamaskowane, wielkie twarze i wtedy trauma do końca życia.
Skończyły mi się psychotesty i nie mogę zdać od dwóch lat myślicie że jestem jakiś dziwny?
pISolicjanci zrobili coś dobrego? A może pokażcie na forum filmiki i zdjęcia jak nękają i traktują jak psy obywateli, w czasach świrusa?????? Moderator usunie komentarz?
No i cały Piotrkow co byś człowieku zrobił i tak jest źle.Tu mieszkają sami maruderzy.
Tak zaczęła rodzić, że dziecko dopiero za 5 godz było... Ktoś chyba za dużo głupich filmów ogląda. Żenada
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!