Tak zaczęła rodzić, że dziecko dopiero za 5 godz było... Ktoś chyba za dużo głupich filmów ogląda. Żenada
No i cały Piotrkow co byś człowieku zrobił i tak jest źle.Tu mieszkają sami maruderzy.
pISolicjanci zrobili coś dobrego? A może pokażcie na forum filmiki i zdjęcia jak nękają i traktują jak psy obywateli, w czasach świrusa?????? Moderator usunie komentarz?
Skończyły mi się psychotesty i nie mogę zdać od dwóch lat myślicie że jestem jakiś dziwny?
Ale zawadiacko wygląda ten policjant na pierwszym planie i chyba nie pierwszy raz był przy porodzie, bo ten drugi to wygląda raczej na wystraszonego. A nie założyli maseczek pewnie dlatego, bo gdyby Nikolka nie poczekała i urodziła się w samochodzie, to mogłaby przeżyć szok poporodowy, jakby zobaczyła takie zamaskowane, wielkie twarze i wtedy trauma do końca życia.
Widzę policjanci bez maseczek może tak wzajemne wypiszą sobie po mandacie.. bo straszyć innych to potrafią a sami są jak święte krowy
Do kretynów którzy piszą policjanci bez maseczek, ruszcie pustymi łbami ! to zdjęcie archiwalne i na nim niema żadnego z policjantów którzy udzielili pomocy, zdjęcie jest poglądowe , a wy już szerzycie propagandę i teorie spiskowe
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!