Pracusie...
A według mnie, radni w ogóle nie powinni się zajmować takimi rzeczami.
Bo tak będzie. Każda akcja wywołuje reakcję.
To dowodzi, że ŚOZ też zajmuje się pierdołami, i że jest organizacją zupełnie zbędną. Ani nikogo nie leczą, ani nie uzdrawiają, jedynie "wzniośle" się nazywają. Ot, jeden z tych pasożytniczych bytów o zasięgu globalnym.
Ten zakaz był już "ćwiczony" jakiś czas temu. Potem ktoś poszedł po rozum do głowy i zakaz zniesiono. Teraz znowu się wraca do do walki...Ale partia wodąca walczy ze wszystkim i ze wszystkimi, a "walka" z alkoholizmem i "nikotynizmem" to tylko drobny wycinek...Ja wątrąbę mam zdrową ,ale do okulisty czekam już czwarty miesiąc i tu widzę problem.
"W projekcie zapisano, że radni ustalają liczbę punktów sprzedaży, czyli sklepów i lokali, w których sprzedaje się alkohol powyżej 4,5%."
Najbardziej korupcjogenny projekt ostatnich czasów.
do Joli i P. Alkohol w postaci trochę innej był w historii ludzkości od zawsze. Była to pierwsza /oprócz ku....stwa/ rozrywka "ludzi cywilizownych" i pewnie tak zostanie do "końca świata i o jeden dzień dłużej". Jak nie będzie alkoholu "tradycyjnego" będzie alkohol nowoczesny np. w pigułkach. Pozdrawim.
I co to da??? NIC! Będą rozrastać się meliny i handel jakimś paskudztwem po którym tylko lekarze i grabarze będą mieli co robić, a kto będzie chciał się napić to i tak się napije bo kupi sobie wcześniej i wbrew pozorom sprzedaż alkoholu nie spadnie tylko wzrośnie, bo przed planowanymi imprezami będzie się kupować "na zapas". Moim zdaniem jest to szukanie pieniędzy pod pretekstem "wychowania w trzeźwości" i da tyle co jazda na światłach w słoneczny dzień więc panom posłom i radnym proponuję to: http://www.epiotrkow.pl/news/Dzien-otwarty-Poradni-PsychologicznoPedagogicznej-w-Piotrkowie,24865
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!