Ten Pan wiesza plakaty bez wiedzy i zgody właścicieli płotów i ogrodzeń. Myśli że jest wszechmogący w tym mieście. Z pewnych innych względów zero szacunku dla cymbałka...
Władzy wszystko wolno. Wiele jest słupów i ogrodzeń na których wisi ten Pan bez wiedzy właścicieli. Mam nadzieję że dzisiejsze wichury wrzucą te plakaty w błotko...
Maddox tobie to chyba jeszcze PPR i komuna nie wyparowała z kopuły.Albo po prostu w innym czasie przebywasz,czy ty wierzysz w to co piszesz?
czemu władza jak tylko dojdzie do władzy to zapomina o małych. Chojniak zapomniał ze on służy mieszkańcom a nie mieszkańcy i miasto jemu. Kiedyś był miłym gosciem a teraz za bardzo trzyma dystans do ludzi - mysli ze wyżej nisz my a jest na równi. Nie jeden tak myslał i się rozczarował po wyborach. A ci co spadają ze stołka mają wjęcej do stracenia i obiecują wtedy wszystko.
Wiele rzeczy już na swój temat czytałem (głównie, że jestem niepoprawnym idiotą-liberałem) ale że jestem komunistą to pierwszy raz czytam..
I to tylko dlatego, że uważam że głosować powinni ludzie, którzy przynajmniej poznają program kandydata, a nie ludzie którym się spodobał na plakacie?
To Dariusz startuje na radnego? Ja lubię kwiatki, ale w maju.
http://www.wykop.pl/i/link/515631/czy-reklama-wyborcza-jest-pojazdem-inwalidzkim/
ten krótki artykuł a przede wszystkim zdjęcie, oddaje obraz Kampanii prowadzonej przez Pana Ch.
Nie ma takiej marki, ani numeru. Miałeś chyba na myśli BMW o numerze rejestracyjnym E1 IIIII:
Ale to nie Pobożnego.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!