metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
krótkoi na temat ~krótkoi na temat (Gość)27.12.2010 14:50

Sąd 24 godzinny, wyrok śmierci i powieszenie na rynku i po sprawie. Tylko wykrywalność i nieuniknięcie kary oraz ostre kary będą tamą dla fali zbrodni jaka zalewa nasz kraj od 1989 roku. Brak ciężkich kar z karą śmierci świadczy o słabości państwa, każego państwa.

00

P51 ~P51 (Gość)27.12.2010 14:59

Uuuu,to teraz podpadłeś mocno potężnemu lobby w naszym kraju - kościołowi...
No i reszcie głupków,którzy sprzeciwiają się karze śmierci za zabójstwo i morderstwo.
No i jest przepotężna "okoliczność łagodząca" w postaci ciężkiego upicia się sprawcy - to w naszym kraju zwalnia od jakiejkolwiek odpowiedzialności...;-(

00

uu ~uu (Gość)27.12.2010 15:00

nie ma kary na debili z maczetami czy innymi rzeczami

00

slodki ~slodki (Gość)27.12.2010 15:33

Przydałby się ksiądz Mateusz

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga27.12.2010 16:18

Cytuję:
Dyżurny piotrkowskiej policji został powiadomiony przez dyspozytora pogotowia ratunkowego o pobiciu kobiety w jednym z mieszkań we wschodnim rejonie miasta.

Rozumiem, że bliższa lokalizacja jest tajna?
http://www.piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/714512,piotrkow-maz-zabil-zone,id,t.html

Cytuję:
Do zabójstwa doszło w Piotrkowie na Wierzejach w wieczór przed Wigilią.

http://img.naszemiasto.pl/grafika2/nowy/37/50/4d187eb9890cd_o.jpg
Do zabójstwa doszło w bloku przy ul. Wierzeje (© Dariusz Śmigielski
)

00

Aman Amanranga27.12.2010 16:41

"Piotrkowianin" napisał(a):

Ze zgrozą muszę sparafrazować powiedzenia niektórych ludzi na tym forum. "Przecież były święta. Widocznie chciał się zabawić." Dajemy przyzwolenie na wybryki nawet w święta więc potem są efekty.

00

P51 ~P51 (Gość)27.12.2010 17:48

"Piotrkowianin" napisał(a):
http://www.piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/714512,piotrkow-maz-zabil-zone,id,t.html[/cytat]
Aaaa - to słynne w mieście i wśród "służb" typu 997,998 i 999 DOMY CUDÓW na Wierzejach...
To ja nie mam więcej pytań ;-/

00

ppp ~ppp (Gość)27.12.2010 19:34

A mnie to nie dziwi!Piją alkohol nie wiadomo jakiego pochodzenia i w głowie się przewraca.A odpowiednie służby mają wszystko gdzieś.

00

klet ~klet (Gość)27.12.2010 20:50

"ppp" napisał(a):
A mnie to nie dziwi!Piją alkohol nie wiadomo jakiego pochodzenia i w głowie się przewraca.A odpowiednie służby mają wszystko gdzieś.

To nie tylko od picia się we łbie kićka, po prosty dewianci się rodzą. Czasem takie osobniki wespół w swoim stadzie terytorialnym kopulują w ten oto sposób rodzi się potomstwo. Potomstwo takie posiada połownicze geny każdego z osobników matecznych, czyli jakby nie było jest 100% (;)) mieszańcem. Według mnie beczki 120L z trunkiem uderzającym w dekiel winny stać na każdym rogu terytorium ww. wskazanych osobników tak aby na miejscu eliminować zagrożenia dla reszty społeczeństwa.

00

Marek ~Marek (Gość)27.12.2010 22:13

Kurde, może ktoś wreszcie zajmie się tym domem cudów na wierzejach bo wieczorem to strach wyjść ,i do jasnej cholery ja można całe meliniarstwo z miasta zwozić na 1 osiedle .Kilka lat temu też została zabita kobieta nożyczkami w tym budynku i nic z tym nie zrobili , a może czas zlikwidować tą meline i zrobić coś sensownego w tych budynkach .

00

Nowy komentarz

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat