Sąd 24 godzinny, wyrok śmierci i powieszenie na rynku i po sprawie. Tylko wykrywalność i nieuniknięcie kary oraz ostre kary będą tamą dla fali zbrodni jaka zalewa nasz kraj od 1989 roku. Brak ciężkich kar z karą śmierci świadczy o słabości państwa, każego państwa.
Uuuu,to teraz podpadłeś mocno potężnemu lobby w naszym kraju - kościołowi...
No i reszcie głupków,którzy sprzeciwiają się karze śmierci za zabójstwo i morderstwo.
No i jest przepotężna "okoliczność łagodząca" w postaci ciężkiego upicia się sprawcy - to w naszym kraju zwalnia od jakiejkolwiek odpowiedzialności...;-(
Rozumiem, że bliższa lokalizacja jest tajna?
http://www.piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/714512,piotrkow-maz-zabil-zone,id,t.html
Do zabójstwa doszło w bloku przy ul. Wierzeje (© Dariusz Śmigielski
)
Ze zgrozą muszę sparafrazować powiedzenia niektórych ludzi na tym forum. "Przecież były święta. Widocznie chciał się zabawić." Dajemy przyzwolenie na wybryki nawet w święta więc potem są efekty.
A mnie to nie dziwi!Piją alkohol nie wiadomo jakiego pochodzenia i w głowie się przewraca.A odpowiednie służby mają wszystko gdzieś.
To nie tylko od picia się we łbie kićka, po prosty dewianci się rodzą. Czasem takie osobniki wespół w swoim stadzie terytorialnym kopulują w ten oto sposób rodzi się potomstwo. Potomstwo takie posiada połownicze geny każdego z osobników matecznych, czyli jakby nie było jest 100% (;)) mieszańcem. Według mnie beczki 120L z trunkiem uderzającym w dekiel winny stać na każdym rogu terytorium ww. wskazanych osobników tak aby na miejscu eliminować zagrożenia dla reszty społeczeństwa.
Kurde, może ktoś wreszcie zajmie się tym domem cudów na wierzejach bo wieczorem to strach wyjść ,i do jasnej cholery ja można całe meliniarstwo z miasta zwozić na 1 osiedle .Kilka lat temu też została zabita kobieta nożyczkami w tym budynku i nic z tym nie zrobili , a może czas zlikwidować tą meline i zrobić coś sensownego w tych budynkach .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!