Szkoda dziewczyny.Starzy ludzie potrafia byc naprawde uciazliwi i niszcza zycie najblizszych osob.Mam nadzieje,ze nie dozyje takiego stanu.
życzę tej dziewczynie jak najlepiej, nikt nie wie jak by się zachował, gdyby był w podobnej sytuacji, dorośli nie potrafią zmierzyć się z chorobą rodziców, a co dopiero 17- latka; no właśnie, jak można było ją zostawić z tak bardzo chorą babcią i samemu iść do pracy?
Współczuję tej młodej osobie. Odpowiedziadzialność ponoszą osoby które powierzyły jej opiekę nad tak chorą babcią. Choroba Alzheimera jest straszna zarówno dla chorej osoby a jeszcze gorsza dla opiekuna. Jesze raz współczuję tej młodej osobie.
to był obowiązek rodziców zapewnic opiekę chorej, a nie obowiązek tej mlodej dziewczyny; obarczenie codziennymi czynnosciami ponad mozliwości psychiczne i fizyczne!!
Jak można obarczyć dziecko taka odpowiedzialnościa i praca nad ciężko chorą osobą?!
Ja swojom babcie odstawiłam do depesu i z mam z bańki.A też była nie znośna i kasy nie dawała na ćipsy.
17letnia osoba była odpowiedzialna za dawkowanie leków babci chorej na alzheimera???
Nie potępiam dziewczyny. Potępiam tylko to co zrobiła. Ale wina to leży po stronie dzieci tej zamordowanej!!!!! Dlaczego zrzucili opiekę nad nią na nastolatkę????? Niepojęte!!!
Dziewczyna miała się opiekować chorą na alzheimera zamiast uczyć się i spędzać czas wolny z rówieśnikami. Makabra.
Dlaczego Sąd nie weźmie się za rodziców tej dziewczyny .Rodziców... dużo powiedziane .Kochający swoje dziecko rodzice nigdy by nie zgotowali mu takiego życia. Psycholog albo psychiatra powinien skrupulatnie zająć się nimi .Szkoda dziecka ...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!