metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
hape ~hape (Gość)07.09.2017 21:50

Nie ja nie wierzę, że ktoś tego nie rozumie... . Porównałem psa do kury, gdy ktoś nawiedzony porównał psa do człowieka. Proszę przeczytać jeszcze raz mój komentarz a potem odpowiedzi na nie. Napisałem, że to karygodne i niezgodne z prawem!!! Jak najbardziej. A najlepsze jak koleś nazwał mnie faszystą :)) (?!) Polecam lekturę... .

21

do hape ~do hape (Gość)06.09.2017 15:41

hape nie przyrównuj kury do psa. Jesteś jego kolesiem czy kimś jego z rodziny. Nie zabija się przyjaciela. hape nadaje się do pracy w rzeźni. Czy ten pies był agresywny czy chory nie ma to najmniejszego znaczenia. Jest ustawa o ochronie zwierząt, jest weterynarz etc.Kropka.

20

hape ~hape (Gość)01.09.2017 15:30

Oczywiście, że karygodne... . Ale, "ze szczególnym okrucieństwem..."? Wyobraźnia mi podpowiada, że są gorsze okrucieństwa niż śmierć od ciosu siekierą. Poza tym nie znamy szczegółów sprawy. Sam znam historię w której dziadek, pogryzionej dotkliwie przez psa dziewczynki sam wykonał wyrok na swoim psie (szczepionym, zdrowym, zadbanym psie)... . Dziś większości ludzi wydaje się nie na miejscu nawet wątpienie w złe, bestialskie, sadystyczne wręcz chęci delikwenta, który zabił psa. To trochę chore :/ Oczywiście, że nie powinien tego robić. Ale nazywanie go zwyrolem i sku....nem nie znając szczegółów to trochę nie fair.

34

gość ~gość (Gość)02.09.2017 20:24

Położyć głowę na pieniek !!!

01

Ann ~Ann (Gość)01.09.2017 15:09

na ciężkie roboty ... żeby się nie nudził .... i zapracował na swoje utrzymanie

20

umcyk cyk ~umcyk cyk (Gość)01.09.2017 10:21

do linczu już są chętni i że niby lepsi od niego, dobrzy jesteście, bo tak napiszecie?
może w was też tkwi agresja ukryta

33

gość ~gość (Gość)01.09.2017 08:39

Karma wraca.Na 100% spotka go coś bardzo przykrego.

20

gość ~gość (Gość)01.09.2017 08:37

Zatłuc takiego skur...ela,to zbyt mało. Żywcem wrzucić w kościarkę i przerobić na karmę dla psów.

51

gość ~gość (Gość)01.09.2017 02:28

Za zabicie psa wiecej dostanie niz za czlowiek

19

Pierre Dolevas ~Pierre Dolevas (Gość)01.09.2017 00:44

Był taki głośny przypadek (nagranie z kamery na przejeździe było dostępne w sieci), jak pewien gnojek stanął ze swoim psem na torach kolejowych. Gnojek w ostatniej chwili odskoczył na bok, a psa zabił pociąg.
Tutaj mamy podobny przypadek, gdzie zwyrol zamordował własnego psa. Zabił kogoś, kto obdarzał go bezgranicznym zaufaniem. I to jest w tym wszystkim najbardziej przykre i wstrząsające. Mam nadzieję, że w życiu jeszcze zdąży się przekonać, jak ciężko jest znaleźć przyjaźń, miłość, zrozumienie i zaufanie. A życie - wcześniej, czy później - po każdym się przejedzie. I duj mu w chupę.

110

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat