Po co go odcinali, selekcja naturalna...., paradoksalnie im więcej samobójców tym mniej samobójców.
"Niemal w ostatniej chwili" pff hehe. Czyli nie w ostatniej chwili :)
Ja powiem klasycznie i zaraz mnie zminusujecie. Dajcie ludziom trochę wolności jeśli ktoś chce sobie odebrać życie to niech je sobie odbierze. Chociaż w jednej rzeczy dajcie ludziom decydować.
Przerazaja mnie te komentarze. Większość prób samobójczych to desperackie wołanie i pomoc. Przez takich ludzi, o ile was mozna tak nazwać, ludzie decydują się na taki krok. Oby Was i waszych bliskich nigdy to nie spotkało. Jesteście żałosni.
Przerażona, nie przesadzaj, pomoc psychiatryczna i psychologiczna jest ogólnie dostępna i darmowa, jeśli jesteś ubezpieczony. Woła się o pomoc w inny sposób, a egocentrycy znają tylko jeden- najlepiej zacząć się wieszać albo siedzieć na torach. Miliony ludzi mają problemy, ale jakoś nie łapią za pasek tylko szukają pomocy, więc nie gadaj głupot, bo każdy ma dostęp do odpowiednich ośrodków.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!