jak nie lubie straznikow miejskich ale w takim przypadku jestem jak najbardziej za ukaraniem tych 3 neandertalczyków jak mozna na policjanta czy na straznika sie rzucic do bicia? tacy ludzie za nic maja sobie na 101% zdrowie osob starszych, kobiet itp wielkie kazki powiinii ich do lasuu wywiezc i pokazac szkole zycia
stary w polandii POwskiej tuskowej jest takie prawo ze ja ty bys "pomogl" straznikom czyli uzyl sily taki agresor zlozyl by doniesienie na ciebie i bylyby ofiara a ty bys przed sądem odpowidał za napaśc
nie 1.4 promila tylko 1.4 WIPLERA, jak mogłeś nie słyszeć o nowej skali
to powiedz ile tak zarabia taki zwykły strażnik dla porównania
pewnie pan PiSuar wie lepiej, weź idź juz na to śmieszne rondo Lecha i Marii Kaczyńskich postawić krzyż i śpiewać biblijne szanty.
Cóż... Jeszcze trochę i będzie jak w Tomaszowie... Patologia na każdym kroku...
Skala była i jest tylko jedna,3.4 promila Kwaśniewskiego. Tego. się trzymaj
Każdy inteligentny i porządny człowiek nawet jak jest pijany to zachowuje się normalnie, a z takim gównem to nie ma co się cackać tylko spuścić mu mega bicie i zakazać państwowym szpitalom udzielania pomocy - jak chce to prywatnie może iść... - następnym razem zastanowi się 50 razy czy to co chce zrobić złego będzie mu się opłacało
Znałem kiedyś takiego cwaniaczka który był ura bura i nienawidził policji ale jak mu chałupę okradli to biegiem pod 997 dzwonił - taki margines społeczny powinno się tępić - przymusowe roboty zamiast siedzenia w kiciu lub zawiasów...
ŚWIĘTA RACJA!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!