A co - miał ruszyć pisowskiego suwerena i narazić się Błaszczkowi i Zielińskiemu? Te miernoty doprowadziły do tego, że ludzi zgadują, co się panom spodoba a co nie. To samo będzie w sądach jak Ziobro zacznie wyznaczać swoich prezesów i szefów wydziałów.
To jest chore super gościa odwołali bo banda idiotów chcę się bić. A dla tych baranów jaką karą będzie 500 zł grzywny. Tracimy masę państwowych pieniędzy na pseudokibiców, ich ochronę, przed nimi samymi.Panie Komendancie jako zwykły obywatel jestem z Panem bo jest Pan ludzkim człowiekiem - poznałam Pana kiedy był Pan w Piotrkowie.
Zostawić ludzi na stanowisku a za akcję finansowo obciążyć kiboli. I jeszcze kilkanaście godzin prac społecznych dla każdego.
Jeden z najlepszych Komendatów i oficerów Komendy Piotrkowskiej i Łódzkiej w ostatnich latach zapłacił odejściem za PiS i jego rządy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!