W ekonomii zawsze 2 plus 2 musi równać się 4. Tak kończy się rozdawnictwo. Najpierw płacą przedsiębiorcy w podatkach i opłatach, a potem wszyscy poprzez inflację. Więcej tej władzy.
Nie narzekajcie bez przesady ja zarabiam 6tys na miesiąc więc te 20 zł nic nie ubędzie
ceny kosmiczne a place najmniejsze w calym kraju masakra co sie dzieje z tym miastem czy nikt nie widzi ze ludzie uciekaja a co o mlodych mowic
Tak działa socjalizm. Rozdawnictwo teraz się kończy - trzeba będzie płacić za głupie pomysły rządu. Zgaduję, że teraz osoby, które dostają pieniądze wyciągną je po jeszcze większe kwoty, bo przecież rosną ceny! A jak rosną ceny, to trzeba rozdać więcej. A jak się rozdaje więcej, to trzeba skądś to wziąć - a więc podnosimy ceny! Ot, logika! Tylko dlaczego za tego typu myślenie płacą wszyscy? Ludzie, jedynym źródłem finansów jest PRACA!
nie narzekać nie ma tragedii cieszcie się ,że nie 30-35 ,ale będzie drożej 2022 roku
20zl no pewnie co to jest ale sama byłam świadkiem jak firma obsługująca wywóz śmieci wszystko wrzuciła do jednego kontra za nich się weźcie a nie ludziom stawki podnosicie
A co to 20pln dl piotrkowian?! 30 albo 40 od razu. Stać nas tak jak było nas stać na obecnego prezydenta. Wpływy z podatków maleją, Chojniateka kosztuje. Myślę że mieszkańcy to zrozumieją. W końcu większość z nich głosowała na obecnego prezydenta miasta.
Zamiast mediateki nikomu niepotrzebnej moglo byc dofinansowanie z miasta na vsmieci i jeszcze by zostalo a druga rzecz to chyba radnym trzeba podziekowac przy nastepnych wybieach jesli zaglosuja za podwyzka wachacz
Popieram!!!Powinno być 120 zł od osoby. A od emeryta/emerytki 220. Taki bonus za głosowanie na Krzysia. Płakać I płacić!
Nie wszyscy zarabiają 6 tysięcy.A co z tymi co mają 2 tyś.miesiecznie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!