A czy w Piotrkowie też nie da się 19 złotych. Może to i niewiele, ale jak mówi przysłowie, od grosza do grosza a będzie kokosza, a jak oszczędzasz złotówki to dorobisz się nawet jałówki (młoda krowa)
Sama sobie mogłam wybrać najkorzystniejszą dla mnie ofertę. Była zdrowa konkurencja, firmy chciały mieć jak najwięcej klientów, więc ceny nie szły tak szybko w górę. Teraz czy jestem zadowolona z firmy czy nie - nikogo to nie obchodzi.
Piotrkowianie, prezydent przygotował dla Was prezent na nadchodzące święta Bożego narodzenia.
Prezent jest dla każdego, dużego i małego, zdrowego i chorego - po prostu dla wszystkich.
Tym prezentem jest podwyżka o 82% !!! opłat za śmieci, z 11 zł na 20 zł na osobę.
Prezent ten ma być klepnięty przez radnych (zarówno tych pod wpływem jak i tych nie będących pod wpływem) podczas najbliższej sesji rady miasta tuż przed świętami, tj. 18.12.2019.
Cieszycie się? Podziękujmy im...
śmieci ,prąd a co za tym idzie wszystko w górę a w pis du z tym.
A czy widzicie te ceny w sklepach jakaś masakra i będzie jeszcze drożej.
Czysty zysk ... Potem się samo zapali i wyjdziemy na czysto :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!