@dwadziesciaplus Bibliotek mamy jedna, dwie filie, główna i dla dzieci. Po budowie mediateki będzie jedna filia i glowny oddział.
Przypominało mi się to ten sam co zadał pytanie i po dwóch trzech godzinach dogłębnego tłumaczenia zadał je ponownie a dotyczyło ono ciepłownictwa w Piotrkowie widać że wiedza nie jest w stanie przebić się do szarych komórek do tej pory.
Za pieniądze, które przekazaliście Rydzykowi można by wymienić piece w połowie Polski.
teraz się obudzili jak już wszystko pozamiatane a jak kilka lat temu chojniak już wspominał o mediatece to siedzieli cicho
Żadne pieniądze wydane na inwestycje związane z oświatą nie są i nie będą pieniędzmi zmarnowanymi .
To jest chyba jasne dla każdego przeciętnie inteligentnego człowieka?
Przez ostatnie 30 lat generalnie inwestuje się w budowanie kościołów, które niebawem będą stały puste ,tak jak to jest na zachodzie i urzędów które są przekleństwem społeczeństwa.
Ten protest bolszewików jest więc śmieszny i kompromitujący!
Clou sprawy to to, że mediateka nie jest pomysłu radnych PiS. Gdyby tak było wytoczyliby armaty argumentów, że np.bez niej społeczeństwo Piotrkowa pogrążyłoby się w kulturalnym niebycie... Zawsze protestują przeciwko pomysłom innych, sami przedkładając kontrpropozycje bezczelnie populistyczne, równie nierealne...
Panie Lorek jeśli pan wie że nie zatrzyma tej inwestycji to po co pan buzię otwiera ? Po tym co tu przeczytałem żadnej nowej wiedzy nie łyknąłem wciąż tylko jakieś stare wytarte frazesy w stylu -a ile to można pieców wymienić a to ciepłownictwo , myślałem że powiesz pan coś na temat ile to obiadów można by kupić dla dzieci z niezbyt zamożnych rodzin i zawiodłem się na panu nie pierwszy raz z resztą .
Ale z pieca książki nie wypożyczę, piece niech właściciele na swój koszt wymieniają, pieniędzy na stare ciepłownie też szkoda lepiej w nowe technologie zainwestować co do autobusów to mają rację te nowo kupione to złomy.
Co wy robicie ? Teraz kiedy budowa już ruszyła jeszcze te szopki odstawiacie .Nie ośmieszajcie się .Wstyd mi za was ,jestem za pisem całym sercem ,ale za was się wstydzę .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!