metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)19.12.2017 14:28

@dwadziesciaplus Bibliotek mamy jedna, dwie filie, główna i dla dzieci. Po budowie mediateki będzie jedna filia i glowny oddział.

1112

~gość ~~gość (Gość)19.12.2017 15:55

Przypominało mi się to ten sam co zadał pytanie i po dwóch trzech godzinach dogłębnego tłumaczenia zadał je ponownie a dotyczyło ono ciepłownictwa w Piotrkowie widać że wiedza nie jest w stanie przebić się do szarych komórek do tej pory.

72

gość ~gość (Gość)19.12.2017 14:48

Zmienic radnego Lorka i caly psi

1624

dojna zmiana ~dojna zmiana (Gość)19.12.2017 16:51

Za pieniądze, które przekazaliście Rydzykowi można by wymienić piece w połowie Polski.

131

tomcio20 ~tomcio20 (Gość)19.12.2017 14:30

teraz się obudzili jak już wszystko pozamiatane a jak kilka lat temu chojniak już wspominał o mediatece to siedzieli cicho

1914

sky ~sky (Gość)19.12.2017 17:49

Żadne pieniądze wydane na inwestycje związane z oświatą nie są i nie będą pieniędzmi zmarnowanymi .
To jest chyba jasne dla każdego przeciętnie inteligentnego człowieka?
Przez ostatnie 30 lat generalnie inwestuje się w budowanie kościołów, które niebawem będą stały puste ,tak jak to jest na zachodzie i urzędów które są przekleństwem społeczeństwa.
Ten protest bolszewików jest więc śmieszny i kompromitujący!

126

P51 ~P51 (Gość)19.12.2017 18:30

Clou sprawy to to, że mediateka nie jest pomysłu radnych PiS. Gdyby tak było wytoczyliby armaty argumentów, że np.bez niej społeczeństwo Piotrkowa pogrążyłoby się w kulturalnym niebycie... Zawsze protestują przeciwko pomysłom innych, sami przedkładając kontrpropozycje bezczelnie populistyczne, równie nierealne...

142

97-300 97-300ranga19.12.2017 19:08

Panie Lorek jeśli pan wie że nie zatrzyma tej inwestycji to po co pan buzię otwiera ? Po tym co tu przeczytałem żadnej nowej wiedzy nie łyknąłem wciąż tylko jakieś stare wytarte frazesy w stylu -a ile to można pieców wymienić a to ciepłownictwo , myślałem że powiesz pan coś na temat ile to obiadów można by kupić dla dzieci z niezbyt zamożnych rodzin i zawiodłem się na panu nie pierwszy raz z resztą .

96

Grześ ~Grześ (Gość)19.12.2017 19:29

Ale z pieca książki nie wypożyczę, piece niech właściciele na swój koszt wymieniają, pieniędzy na stare ciepłownie też szkoda lepiej w nowe technologie zainwestować co do autobusów to mają rację te nowo kupione to złomy.

85

gość ~gość (Gość)19.12.2017 19:50

Co wy robicie ? Teraz kiedy budowa już ruszyła jeszcze te szopki odstawiacie .Nie ośmieszajcie się .Wstyd mi za was ,jestem za pisem całym sercem ,ale za was się wstydzę .

125

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat