Za nieusunięcie śniegu z chodnika grozi mandat, a nawet grzywna ,
a co grozi za korzystanie z auta służbowego do celów prywatnych
A co grozi służbom drogowym odpowiedzialnym usuwanie śniegu i lodu za niedopełnienie obowiązków? Nic!
no to szanowna straż miejska już zaciera ręce na seniorów ^^ hajs hajs hajs hajs to dla państwa główne marzenie...nieważne ile masz bo mogą mieć pojutrze ciebie
I tak mnie miło zaskoczyli, że zajmują się śniegiem, a nie tylko przysłowiowym przeganianiem przekupek z pietruszką.
Dopiero co dwa dni temu czytam w necie ,że niektóre gminy uchwaliły podatek od balkonu bo rzekomo zajmuje on pas drogowy a skoro tak to czyją własnością jest pas drogowy chyba nie prywatnego właściciela .Chodnik jest w pasie drogowym a wiec służby miasta nich dbają o to by lodu i śniegu na nim nie było.To jest jawne szukanie pieniędzy u naiwnych i mogą mi naskoczyć bo niby jakim prawem ja muszę chodnik odśnieżać?.Mało urzędników dać łopatę każdemu i wio do ośnieżania
A ciekawe co grozi miastu za nieodśnieżone i śliskie ulice?????????? Może ktoś zająłby się tak pięknie wyremontowanym rondem Rolnicza - Karolinowska.
W dupie mam to niech sobie sami odśniezaja,jeszcze mam kupić sól i piach zeby sypać chodnik
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!